Uleiul de floarea soarelui, indicat pentru albirea dintilor0 Comments

Publicat in:
Etichete: albit, cura, dantura, floarea soarelui, respiratie, seminte, ulei

Floarea soarelui este o planta de vara care creste in tara noastra in regiunile de campie. Uleiul provenit de la semintele de floarea soarelui este foarte bogat in vitaminele E si F, in acizi grasi nesaturati, sanatosi pentru inima si vasele de sange, in substante cu efecte antiinfectioase, stimulatoare ale activitatii hormonale, conform opiniei specialistilor.

Albirea dintilor

Albirea dintilor

Printre afectiunile pentru care se recomanda folosirea semintelor de floarea soarelui se afla reducerea sangerarii gingiilor si intarirea dintilor, precum si improspatarea respiratiei celor care au astfel de probleme.

Expertii spun ca acestea nu au o actiune locala, ci si a intregului corp uman: pentru bronsita, astm, rinita, boli vasculare , flebita si tromboflebita, indigestie, gastrita hipo-acida, hepatita, reumatism, alergie, eczeme infectioase greu vindecabile, migrene.

In cazul in care suferiti de boli cardiovasculare sau de valori mai ridicate ale colesterolului va trebui sa utilizati uleiul presat la rece.

Persoanele care au probleme din cauza rinitei cronice vor folosi o lingurita de ulei de floarea-soarelui, in care s-au adaugat o picatura de ulei de menta si zece picaturi de ulei de catina.

De asemenea, pentru durerile de urechi se va utiliza o lingurita de ulei de floarea-soarelui care se incalzeste, plus 3-4 picaturi de ulei de menta si se toarna solutia in urechea pacientului.

Daca vreti sa va albiti dintii, atunci va trebui ca dimineata sa luati cate o lingura de ulei de floarea-soarelui in gura, fara a o inghiti. In acest caz, va trebui sa mestecati circa 5 minute si apoi clatiti-va gura cu putina apa, iar in timp, dintii se vor albi.

Expertii in domeniu recomanda sa se faca un astfel de tratament, timp de 2 saptamani.

Potrivit specialistilor, este posibil ca la inceput, tratamentul sa agraveze aparent anumite afectiuni, cum ar fi cele biliare, digestive ori endocrine, dar acesta este un semn de vindecare si, prin urmare, cura ar trebui sa fie continuata si nu stopata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Uleiul de floarea soarelui, indicat pentru albirea dintilor

Lasă un răspuns