Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 25, 2014

Drenajul limfatic, efecte benefice pentru corpul uman

Publicat pe 25 iul. 2014 at 5:30am

Multi oameni apeleaza la tot felul de tratamente pentru a scapa de oboseala si de stres. Trebuie spus ca in cazul in care va simtiti obositi si surmenati, exista o procedura prin intermediul careia va puteti elimina problemele. Expertii spun ca organismul uman se detoxifica aproape tot timpul, dar uneori devine suprasolicitat.

Specialistii sunt de parere ca secretul pentru ca corpul sa se detoxifieze il reprezinta majorarea fluxului limfatic care se poate realiza prin intermediul unui asa-numit drenaj.

Ce este limfa?

Prin drenajul limfatic manual se poate efectua un tratament de stimulare a limfei, prin intermeidul unor…

Esti vegetarian(a)? Iata de ce trebuie sa tii cont

Publicat pe 25 iul. 2014 at 5:15am

Daca te decizi sa treci la regimul alimentar vegetarian, este extrem de important sa stii foarte bine cate mai multe infomatii despre substantele nutritive de care are nevoie corpul tau pentru o intretinere cat mai buna.

Nutritionistii sunt de parere ca o parte esentiala a oricarui regim alimentar o reprezinta proteinele. Se stie ca reprezentantele sexului frumos au nevoie de 50 de grame pe zi, iar barbatii de 60 de grame, conform datelor publicate de fitnea.com.

Proteinele pot fi consumate sub forma de fasole, linte, legume si mazare sau din oua, lapte crud, branza si iaurt. Este bine sa…

Ceaiul de pir, foarte bun pentru tratarea bolilor de rinichi

Publicat pe 25 iul. 2014 at 5:00am

Pirul reprezinta o planta care creste mai ales in zonele de campie si care se utilizeaza cu succes ca si remediu terapeutic natural de cateva sute bune de ani.

Aceasta planta era cunoscuta din urma cu cateva secole pentru calitatile sale terapeutice in scopul tratarii reumatismului, a frigurilor, sau a eruptiilor cutanate ale pielii.

Boli de rinichi

De asemenea, expertii in domeniul fitoterapiei sustin ca pirul reprezinta un foarte bun remineralizant, expectorant si sudorific. Pirul se poate folosi in tratarea reumatismului si reprezinta un bun sedafiv renal, mai spun specialistii.

Expertii recomanda ca aceasta planta…