Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 24, 2014

Dantura la varstnici – Cum se ingrijeste?

Publicat pe 24 iul. 2014 at 5:30am

Pentru persoanele care au o varsta mai inaintata, igiena cavitatii bucale trebuie sa fie facuta cu multa grija, mai ales ca pot sa se manifeste probleme ale gingiilor sau ale placii dentare. Expertii spun ca placa dentara contine dinti falsi si poate inlocui toata dantura sau numai o parte din aceasta.

Medicii sustin ca in cazul in care aveti o varsta mai inaintata, placa dentara trebuie ingrijita la fel cum v-ati ingriji dantura naturala. Este important sa va periati gingiile, limba si cerul gurii cu o periuta de dinti…

Dieta cu oua fortifica organismul

Publicat pe 24 iul. 2014 at 5:15am

Una dintre cele mai importante surse de proteine o reprezinta ouale. Acestea sunt foarte bune in cazul in care va ganditi sa va imbunatatiit masa musculara. Toti oamenii au nevoie de muschi, chiar daca nu sunt culturisti, iar daca acestia sunt mai si mai puternici, cu atat mai bine pentru organismul uman.

Expertii in nutritie recomanda pentru cresterea masei musculare o doza de 1,5 g de proteine pentru fiecare kilogram din greutatea corporala. In cazul in care vrei sa castigi consecvent masa musculara, trebuie sa incluzi in programul alimentar cat mai multe…

Infuzie de artar pentru probleme cardiace

Publicat pe 24 iul. 2014 at 5:00am

Artarul sau paltinul de camp reprezinta un arbore care face parte din familia Aceraceae si care are lemnul de culoare alba, cu frunze lucioase. In perioada toamnei, frunzele se coloreaza in galben-auriu sau rosu, avand o frumusete aparte, cand coloreaza dealurile si padurile unde creste arborele.

Florile de artar au culoarea galbena si infloresc in primavara, iar fructul are circa 8 – 10 centimetri.

Acest arbore creste in zonele mai calduroare, are o rezistenta marita la umbra si poate ajunge si la 30 de metri inaltime.

Potrivit expertilor, de la paltinul de camp se foloseste seva ca ingredient la suc,…