Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 22, 2014

De ce se manifesta tot mai des infarctul la cei tineri

Publicat pe 22 iul. 2014 at 5:30am

Multi tineri au probleme cu afectiunile cardiace ca urmare a stilului de viata nesanatos pe care il duc, a alimentatiei dezechilibrate, a lipsei de miscare si a stresului in care traiesc. Bolile coronariene se caracterizeaza prin ingustarea arterelor coronare, in urma depunerii unor grasimi pe peretii acestora, cu aparitia placilor de aterom.

Infarctul miocardic apare in urma intreruperii fluxului de sange catre aceste artere si se manifesta, potrivit medicilor, mai ales peste varsta de 40 de ani.

Totusi, in ultimii…

Vrei sa elimini grasimile din alimentatie? Iata cum o poti face

Publicat pe 22 iul. 2014 at 5:15am

Grasimile ne fac numeroase probleme, fie ca sunt din alimente, fie ca sunt depuse in locuri mai putin dorite de pe corpul nostru, acestea reprezinta probleme reale ale societatii moderne. Tocmai din acest motiv nu se recomanda urmarea unei alimentatii prea bogata in grasimi. Acestea insa pot sa fie evitate si pot sa reprezinte doar un cosmar neplacut, daca se urmeaza cateva sfaturi.

Evident, toate grasimile vin din alimentatie, asadar, daca ne realizam alimentatia cu grija, sansele dea elimina cat mai multe grasimi si de a ne alege cu…

Planta care elimina toxinele din corpul uman

Publicat pe 22 iul. 2014 at 5:00am

Osul iepurelui face parte din familia Fabaceae si creste in Asia si pe continentul european. In Romania, denumirile populare ale acestei plante sunt: asudul calului, ciocul ciorii, lemnic, lingoare, salatioara sau sudoarea capului.

Aceasta planta traieste in zonele mai aride si nisipoase, undeva pe langa diverse ape. Planta de osul iepurelui are o radacina de pana la 20 cm, cenusie, iar tulpina sa are o inaltime de peste o jumatate de metru.

Florile sale cresc perechi, au culoarea roz si infloresc in tara noastra in perioada anotimpului calduros.

Expertii spun ca…