Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 21, 2014

Cum poti evita pierderea auzului?

Publicat pe 21 iul. 2014 at 5:30am

In lumea moderna in care traim, corpul uman este supus unor presiuni exercitate de factorii externi sau de catre mediul inconjurator, de catre ceilalti semeni ai nostri sau de felul in care alegem sa traim in fiecare zi.

De pilda, unul dintre simturile cel mai des agresate este auzul, asa ca deteriorarea acestui simt poate insemna o mare problema pentru multi dintre noi. Prin urmare, trebuie sa ne protejam cat putem de mult si sa evitam anumiti factori care pot deveni nocivi pentru corpul tau.

Cei mai importanti factori pentru…

Cele mai mari greseli intr-o dieta

Publicat pe 21 iul. 2014 at 5:15am

Cresterea in greutate este una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea femeilor. Si pentru a evita o astfel de problema, dietele sau curele de slabire reprezinta o metoda simpla de urmat, cu sau fara reguli stricte (vedeti ca exemplu aici cea mai nerecomandata dieta de catre nutritionisti).

Chiar si cu reguli stricte, se intampla ca multe femei sa-si stabileasca un regim alimentar dificil fara efecte asupra kilogramelor nedorite, dar cu urmari asupra sanatatii. Alimentatia sanatoasa si exercitiile de fitness sunt doar doua dintre atuurile unei siluete de invidiat!

Cura de slabire si greselile ce nu trebuiesc facute in timpul ei

Indiferent de metoda de slabire pe care…

Eliminarea eficienta a pietrelor de la rinichi

Publicat pe 21 iul. 2014 at 5:00am

Jneapanul reprezinta un arbust care are o tulpina ramificata, cu frunze aciculate, sub forma de coada de vulpe. Conurile de jneapan cresc solitare sau cate doua – trei, avand o forma sferica.

Trebuie sa stiti ca jneapanul creste in zonele montane, acolo unde stratul de zapada dureaza peste 100 de zile in fiecare an, asa ca perioada de vegetatie de 5-6 luni pe an ofera un interval de maturizare a lemnului de maxim 3-4 luni pe an.

Jneapanul reprezinta un conifer care se mai numeste pin de piatra, jip mare sau cetina stramba. Inca de mii de ani, jneapanul…