Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 16, 2014

Descoperire cu efect extraordinar impotriva afectiunilor cancerigene

Publicat pe 16 iul. 2014 at 5:30am

Imunoterapia este unul dintre cele mai importante tratamente utilizate in lupta contra afectiunilor cancerigene. La Congresul mondial de oncologie de la Chicago, derulat recent, imunoterapia a fost prezentata de experti ca un tratament revolutionar.

Potrivit AFP, prin imunoterapie se realizeaza stimularea sistemului imunitar al bolnavului care ataca tumorile canceroase.

Expertii spun ca aceasta abordare este mai selectiva si produce remisii durabile, nu numai in randul unui numar restrans de pacienti, ci si in cazul unui grup mai mare, care sufera de metastaze de melanom.

Potrivit lui Steven O’Day, profesor asistent de medicina la Universitatea…

Dieta TLC – locul 2 din lume in topul celor mai bune diete

Publicat pe 16 iul. 2014 at 5:15am

Dieta TLC („Therapeutic Lifestyle Changes„) este una din cele mai raspandite diete din lume, oferindu-ti printr-o alimentare echilibrata in nutrimente un organism sanatos si un corp de invidiat. Aceasta a fost creata de catre specialistii de la „National Institutes of Health’s NationaAsociatia Sanatatii l Cholesterol Education Program” si a fost aprobata de „American Heart Association”.

Dieta TLC, care este o dieta medicala conceputa pentru a proteja sanatatea inimii si a sistemului circulator, ocupa pozitia a doua intr-un top al celor mai bune diete din intreaga lume.

Inainte de a incepe aceasta dieta trebuie sa consulti medicul…

Barba popii, o planta folositoare pentru durerile de articulatii

Publicat pe 16 iul. 2014 at 5:00am

Barba popii se mai numeste si „Filipendula ulmaria” si reprezinta o planta medicinala care creste in Romania in zonele umede si mlastinoase.

Barba popii se mai numeste in popor si barba caprei sau pepenica. Potrivit expertilor in domeniul fitoterapiei, aceasta planta medicinala este foarte apreciata pentru faptul ca este foarte folositoare in tratamentul unor numeroase afectiuni.

Afectiuni tratate cu barba popii

Ca urmare a proprietatilor sale terapeutice deosebite, planta denumita barba popii reprezinta un remediu natural pentru tratamentul reumatismului, gripei si gutei. In aceste cazuri, este necesar sa faceti infuzie cu flori de barba…