Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 13, 2014

Pot face barbatii cancer la san?

Publicat pe 13 iul. 2014 at 5:30am

Majoritatea expertilor sustin ca anumite probleme de sanatate pot sa se manifeste mai des in cazul barbatilor decat in cazul femeilor. Potrivit unor studii complexe, barbatii si femeile au gene diferite, anatomie diferita si anumiti hormoni care predomina la fiecare dintre cele doua sexe.

Specialistii sunt de parere ca diferentele de acest tip influenteaza felul in care un om reactioneaza la anumite tratamente. De exemplu, exista afectiuni despre care spunem ca se manifesta numai in cazul femeilor, insa acestea au inceput sa-i afecteze si pe barbati.

Cancerul…

Dieta cu capsuni

Publicat pe 13 iul. 2014 at 5:15am

Dieta cu capsuni sau „reginele fructelor” este o dieta sanatoasa, gustoasa si aromata care ofera organismului un plus de vitamine si minerale.

Vremea frumoasa de afara si putinul timp pe care il mai ai pana la concediul de vara iti ofera o stare generala de buna-dispozitie. In aceasta perioada gasesti foarte repede in piata fructe si legume proaspete, printre care si capsuni.

Capsunele ocupa locul patru in topul unor cercetatori americani (dupa mure, merisoare si zmeura), cu privire la fructele care ofera corpului vitamine si antioxidanti. Tinand cont de acest lucru si de…

Stejarul, proprietati revitalizante pentru varstnici

Publicat pe 13 iul. 2014 at 5:00am

Stejarul este un arbore care creste in tara noastra si care se mai numeste gorun, sledun, trajor sau tufan. Arborele de stejar este unul puternic cu frunze si fructe caracteristice. Fructele de la stejar se mai numesc ghinde.

Scoarta de stejar are un efect astrigent, antiseptic asupra microbiene, hemostatic si cicatrizant. Poate fi folosita ca un remediu naturist pentru astenie, disfunctii sexuale si dezechilibre cauzate de menopauza si andropauza.

Potrivit expertilor in domeniu, de la stejar se folosesc mugurii proaspeti, radacinile tinere, scoarta interna a radacinilor, ghindele si inflorescentele, fiecare puse la macerat.

Indicatii stejar

Printre afectiunile care se pot trata…