Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 12, 2014

Protectia tenului la barbati

Publicat pe 12 iul. 2014 at 5:30am

O mare parte dintre barbati considera ca nu trebuie sa acorde prea mult din timpul lor pentru efectuarea unor operatiuni de ingrijire a tenului. Si totusi, expertii in dermatologie sustin ca ingrijirea tenului la barbati ar trebui sa fie facuta cat mai des, mai ales ca urmare a problemelor pe care le pot face in timp diversi factori.

Pielea barbatilor este diferita de cea a reprezentantelor sexului frumos: la barbat, hormonii androgeni dominati de testosteron dirijeaza sistemul hormonal. Expertii sunt de parere ca testosteronul este cel care determina o…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Cat de importanta este alegerea desertului intr-o dieta?

Publicat pe 12 iul. 2014 at 5:15am

Multe persoane isi doresc sa slabeasca si, daca se poate, acest aspect sa se petreaca cat se poate de repede si fara prea mare efort. Expertii in nutritie sustin ca o cura de slabire bine aleasa reprezinta o varianta recomandata in cazul in care vreti sa pierdeti in mod treptat, si nu foarte rapid, surplusul de greutate.

Intr-o dieta, nutritionistii recomanda sa se piarda intre o jumatate de kilogram si 800 de grame pe saptamana.

Potrivit specialistilor, pierderea in greutate efectuata in mod rapid poate avea consecinte destul de nefaste asupra corpului.

In schimb,…

Permalink  |  Tagged with: , , , , , , ,

Florile de sulfina, indicate pentru durerile de cap

Publicat pe 12 iul. 2014 at 5:00am

Sulfina este o planta care se mai numeste popular molotru-galben. Creste pe marginea unor drumuri si are o tulpina de circa 2 metri inaltime. Florile ei sunt de culoare galbena, iar fructul este o pastaie, atarnand de pe ramuri, care contine 2 seminte.

Sulfina – indicatii

Potrivit expertilor, florile de sulfina au o actiune benefica impotriva unor afectiuni aparatului respirator: tuse, guturai, bronsita si astm bronsic.

In plus, sulfina este indicata si pentru afectiunile stomacului, precum crampe, colici intestinali, viermi intestinali, tulburari gastro-intestinale, pentru tratarea bolilor de ficat, dar si pentru afectiuni renale si…