Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 9, 2014

Cum poti sa iti protejezi dantura?

Publicat pe 09 iul. 2014 at 5:30am

Majoritatea oamenilor au probleme cu dintii ca urmare a faptului ca nu sunt atenti la ce consuma si nu isi protejeaza dantura de alimentele cu potential pericol pentru aceasta. De pilda, trebuie spus ca daca veti consuma fructe, acesta reprezinta un mod natural de alimentatie, mai ales ca multe dintre fructe protejeaza dintii.

Potrivit expertilor, consumul de fructe trebuie facut pe stomacul gol pentru a usura digestia.

Un mar inainte de somn

De pilda, un mar mancat seara inainte de culcare este extraordinar de bun pentru organism si pentru dintii tai, deoarece ii curata…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Dieta grupelor sanguine sau regimul sangelui

Publicat pe 09 iul. 2014 at 5:15am

Dieta grupelor sanguine sau Dieta grupelor de sange („regimul sangelui”), este extrem de cunoscuta si de apreciata prin randul persoanelor care tin regimuri alimentare.

Aceasta dieta a devenit cunoscuta dupa lansarea cartii „Eat Right for Your Type: The Individualized Diet Solution to Staying Healthy”, de catre nutritionistul Peter D’Adamo.

Beneficii ale dietei grupelor sanguine te ajuta sa pierzi kilogramele in plus creste rezistenta corpului la infectii previne aparitia anumitor alergii.

Celebrul nutritionist, Peter D’Adamo, sustine faptul ca fiecare grupa sanguina influenteaza intr-un anumit fel organismul uman datorita caracteristicilor sale specifice si stabileste legatura dintre…

Cat de bun este armurariul pentru hepatita virala?

Publicat pe 09 iul. 2014 at 5:00am

Armurariul reprezinta o planta care are un metru inaltime, cu flori rosietice si seminte cu gust amarui. Expertii spun ca acest scaiete este printre cele mai utilizate plante medicinale din lume. Potrivit opiniei specialistilor, in semintele sale se ascund substante cu o extraordinara actiune benefica asupra ficatului. In tara noastra, armurariul creste in Dobrogea, Oltenia, in sudul Moldovei si in zona Subcarpatilor Sudici.

Ce contine?

Trebuie sa stiti ca semintele de armurariu contin silimarina formata din flavonide, silibina, silicristina, betaina hcl, aminoacizi, glicina, cisteina, leucina, acid glutamic si lipide.

Armurariul – indicatii

Armurariul are capacitatea de a impiedica distrugerea si poate…