Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 8, 2014

Ce sa faci pentru a avea plamani sanatosi?

Publicat pe 08 iul. 2014 at 5:30am

Plamanii reprezinta organe a caror importanta este deosebita pentru buna functionare a corpului uman. Fie ca este vorba despre alergat, despre fitness sau urcat pe munte sau numai despre asigurarea unei respiratii corecte a organismului, plamanii trebuie sa fie mereu in forma buna. Ce putem sa facem in acest sens? Trebuie sa mancam bine, sa consumam diferite alimente, sa facem multa miscare si sa renuntam la obiceiuri nocive, precum fumatul.

Alimentatia

In momentul in care nu te alimentezi corect, corpul are probleme in asigurarea energiei necesare pentru respiratie si pentru celelalte functii ale organismului.

Mancarea pe care…

Dieta cu supa de linte, o dieta ieftina si simpla

Publicat pe 08 iul. 2014 at 5:15am

Dieta cu supa de linte este o dieta ieftina, simpla si gustoasa si a ajuns sa aiba succes printre persoanele care tin dieta.

Lintea este un aliment extrem de util corpului uman, datorita continutului bogat de antioxidanti, fibre, minerale si vitamin. Aceasta poate fi folosita foarte usor in majoritatea regimurilor alimentare si este un aliat perfect in lupta cu kilogramele.

Cat slabesc

Dieta cu supa de linte tine 5 zile si poti ajunge sa slabesti pana la 5 kg daca respecti cu strictete alimentele si orele meselor.

Beneficiile consumului de linte

Daca vei tine un regim…

Leurda, remediu pentru bolile de piele

Publicat pe 08 iul. 2014 at 5:00am

Leurda este o planta care creste in tara noastra si se mai numeste si ai-de-padure, ai-salbatic, aiuti, aliu de iunie, leoarda.

Leurda e o planta care traieste in zona de campie umeda, in paduri de foioase si alpine. Frunzele leurdei rasar in lunile aprilie si mai, uneori chiar mai devreme. Expertii sustin ca frunzele tinere ale acestei plante se aduna in aprilie si mai, deci inainte de inflorire, iar bulbii la sfirsitul verii si mai ales toamna.

Beneficii leurda

Potrivit specialistilor in fitoterapie, aceasta planta este considerata un puternic detoxifiant, iar de la ea se folosesc frunzele. Printre afectiunile pentru…