Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 7, 2014

Cu ce fel de probleme de sanatate ne putem confrunta in concediu?

Publicat pe 07 iul. 2014 at 5:30am

Corpul uman are diferite reactii in clipa cand se schimba rutina cu care este obisnuit in fiecare zi. De accea, atunci cand plecati in concediu, asteptati-va la diferite reactii ale organismului de tipul unor afectiuni mai usoare.

Durerile de dinti

Potrivit dailymail.co.uk, in cadrul unui concediu pot sa apara probleme cum ar fi dureri de dinti. De pilda, expertii sustin ca daca veti calatori cu avionul trebuie sa stiti ca din cauza unor schimbari de altitudine, mai multe pungi cu aer se acumuleaza in interiorul plombelor sau in carii.

„Acest aer are o presiune…

Dieta cu paine integrala

Publicat pe 07 iul. 2014 at 5:15am

Dieta cu paine integrala te ajuta sa slabesti cateva kilograme intr-un timp foarte scurt. Continutul mare de fibre al acesteia, produce o senzatie de satietate si faciliteaza digestia, ducand la o slabire foarte rapida.

Cat slabesc

Dieta cu paine integrala este dieta care te ajuta sa slabesti pana la 3 kilograme in doar 5 zile.

Beneficiile dietei cu paine integrala

Majoritatea persoanelor aleg sa elimine din alimentatie painea atunci cand incep o dieta, insa specialistii sustin ca este recomandat sa inlocuiesti painea alba cu cea integrala si sa o consumi in cantitati…

Podbalul, planta care se foloseste pentru tratarea astmului bronsic

Publicat pe 07 iul. 2014 at 5:00am

Podbalul reprezinta o planta care creste in Romania in locurile calcaroase si uscate si care are o radacina carnoasa. Florile acestei plante sunt de culoare galbena, iar frunzele sunt rosiatice, inalte de 5-15 cm.

Podbalul infloreste in tara noastra din luna martie pana in mai, iar de la aceasta planta se utilizeaza in scopuri terapeutice frunzele fara petiol si inflorescentele fara peduncul. Expertii in domeniul fitoterapiei sustin ca planta aceasta se recomanda pentru tratarea unor dischinezii biliare insotite de tulburari dispeptice, dar si ca adjuvant in tratarea astmului bronsic.

Ce contine

Podbalul contine mucilagii, inulina, tanin, substante minerale si amare…