Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 4, 2014

Cum se face tratamentul pentru infertilitate?

Publicat pe 04 iul. 2014 at 5:30am

In lumea moderna, infertilitatea reprezinta o dificultate a cuplurilor deseori intalnita. Aceasta ridica numeroase probleme relationale, dar si medicale. Totusi, pentru a avea mostenitori cuplurile sunt dispuse sa urmeze mai multe tratamente medicale. Potrivit expertilor, printre alternativele de tratament al fertilitatii se afla si cel cu gonadotropine, hormoni produsi de organismul uman.

Acesti hormoni sunt de doua tipuri: hormonul foliculostimulant (FSH) si hormonul luteinizant (LH), fiind secretati de glanda pituitara (hipofiza). Au rolul de a regla productia hormonilor sexuali atat la femei cat si la barbati.

Expertii au constatat ca urmare a unor studii ca hormonii…

Dieta pentru adolescente

Publicat pe 04 iul. 2014 at 5:15am

Dieta pentru adolescente este dieta ideala pentru o crestere si o dezvoltare frumoasa.

Atunci cand esti adolescent, sigur iti doresti sa ai un corp suplu si de invidiat, iar acesta este momentul perfect sa iti obisnuiesti corpul cu un regim alimentar de calitate, care sa te mentina sanatoasa si cu o silueta perfecta.

In cazul in care ai ales o alimentatie de tip fast food, nu trebuie sa te sperii si in niciun caz nu trebuie sa apelezi la diete extreme. Organismul tau este inca in crestere si il poti invata sa aiba…

Crinul de padure, planta indicata pentru combaterea ridurilor

Publicat pe 04 iul. 2014 at 5:00am

Una dintre plantele care creste in Romania si este utilizata in industria cosmetica, mai ales ca are numeroase efecte benefice asupra ridurilor este crinul de padure. Aceasta planta face parte din familia Liliaceea si creste in tara noastra in zonele cu paduri de foioase, in regiunile de campie, dar si in cele montane.

Crinul de padure prezinta in pamant un bulb de pana la 8 cm diametru si poate ajunge la inaltimea de 1 m si are flori purpurii. Petalele acestor flori prezinta mai multe puncte de culoare visinie, grupate in inflorescente…