Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 1, 2014

Artrita – descoperire recenta facuta de chinezi

Publicat pe 01 iul. 2014 at 5:30am

Mai multe cercetari au aratat faptul ca exista o conexiune intre artrita reumatismala si pojar. Totusi, felul in care se produce aceasta asociere este inca neclar. Aceasta este concluzia la care au ajuns expertii din cadrul Academiei de Stiinte din China, anunta BBC.

O echipa de savanti condusa de expertul Chen Zugen din cadrul Institutul de Biotehnologie Industriala din Tianjin al Academiei de Stiinte din China a aratat faptul ca o conexiune intre cele doua maladii ar putea fi determinata de mai multe trasee genetice comune ambelor boli.

In urma testelor, savantii au realizat o analiza…

Cum poate fi folosita maioneza in tratamentele de infrumusetare?

Publicat pe 01 iul. 2014 at 5:15am

Multe femei stiu ca anumite alimente au cu siguranta efecte de tratament al pielii sau podoabei capilare, a unghiilor sau a diferitelor zone ale corpului. Printre acestea se afla si maioneza, care, in general este folosita pentru a fi adaugata in diferite preparate culinare.

Maioneza poate fi folosita cu succes in diverse tratamente de infrumusetare. Aceasta se pregateste prin adaugarea treptata a uleiului la galbenusurile de ou. Specialistii in tehnici de frumusete sunt de parere ca maioneza se poate folosi pentru ingrijirea tenului, parului si unghiilor unei femei, asa incat aceasta sa…

Tapioca iti asigura imbunatatirea tranzitului intestinal

Publicat pe 01 iul. 2014 at 5:00am

Unul dintre cele mai populare alimente din lume este tapioca. Acesta este foarte hranitor pentru copii, dar si pentru adulti. Cum se poate obtine tapioca? Aceasta se obtine din partea fibroasa a radacinii de casava, o planta care creste mai ales in Brazilia si care poate atinge dimensiuni de pana la 3 m inaltime.

Trebuie spus ca radacina acestei plante este bogata, in procesul de productie fiind procesata si transformata in faina, boabe sau fulgi de tapioca.

Ce contine

Nutritionistii sustin ca 100 gr tapioca contin circa 351 calorii, 0,2 gr lipide, 85g glucide, precum si vitaminele A, B1, B2…