Tratament pentru infectii urinare0 Comments

Publicat in:
Etichete: bacterian, ceai, galbenele, infectii urinare, mesteacan, remedii, tract urinar, Tratament, tratament candida, tratament infectii urinare, tratament naturist, tratament vezica

Problemele tractului urinar determina multe persoane sa se orienteze si catre niste remedii din natura pentru aceasta afectiune. In acest caz, expertii fitoteraputi recomanda utilizarea unui ceai natural, facut din plante, acesta fiind un detoxifiant eficient si un antioxidant deosebit de puternic.

Acest remediu are rolul de a elimina substantele daunatoare si toxice din corpul uman si se poate folosi in tratamentul inflamatiilor asociate sistemului gastrointestinal si urinar.

Tratament infectii urinare

Tratament infectii urinare

Expertii spun ca poate fi utilizat pentru combaterea actiunilor inflamatiilor bacteriene, dar si fungice (Candida albicans). In plus, acesta este foarte benefic in tratamentul inflamatiei glandei prostatice.

Tratament Candida

Pentru a-l prepara, aveti nevoie de 400 g frunze uscate de strugurii ursului, 100 de grame de oregano si 200 grame sulfina. Mai intai, va trebui sa asezati toate ingredientele intr-un recipient si apoi sa le amestecati. Trebuie spus ca tratamentul dureaza circa 20 de zile. Pentru a prepara ceaiul, trebuie sa adaugati cinci linguri de amestec intr-un vas cu un litru de apa rece.

Acest amestec va fierbe si va fi lasat circa 60 de minute acoperit pentru a infuza. Va trebui sa consumati ceaiul in fiecare dimineata, cate o cana incalzita, dupa fiecare masa.

Tratament pentru vezica urinara

Daca suferiti de o inflamatie a vezicii urinare, trebuie sa stiti ca puteti actiona eficient in cazul in care veti folosi urmatorul ceai. Aveti nevoie de circa 50 g de strugurii ursului, 25 g patrunjel si 25 g de leustean.

Adaugati circa un sfert de litru de apa si amestecati ierburile intr-un vas cu apa clocotita. Dupa ce acest amestec va face infuzie se va consuma cate o lingurita, de doua ori pe zi.

Tratament pentru infectii urinare

De asemenea, pentru infectii urinare si pietre la rinichi, trebuie spus ca se pot folosi frunzele de mesteacan. Expertii in domeniu sunt de parere ca ceaiul din aceste frunze actioneaza ca un diuretic si poate ajuta in tratamentul infectiilor urinare si a pietrelor la rinichi.

Pentru prepararea lui aveti nevoie de 30 g frunze de mesteacan, un litru de apa si un varf de cutit de bicarbonat de sodiu.

Trebuie sa puneti frunzele de mesteacan intr-un vas si sa turnati peste ele 1 l apa clocotita. Imediat dupa ce il lasati sa se infuzeze timp de zece minute. Adaugati apoi un varf de cutit de bicarbonat de sodiu, iar efectul va fi uimitor.

Potrivit expertilor, ca sa aiba eficienta, din acest amestec se vor consuma circa trei cani pe zi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament pentru infectii urinare

Lasă un răspuns