Cum puteti sa va tratati sinuzita?0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, busuioc, ceai, infuzie, plante, sinuzita, Tratament, tratament natural sinuzita, tratament sinuzita

Sinuzita sau inflamatia sinusurilor paranazale reprezinta o afectiune care apare si se manifesta la un numar tot mai mare de pacienti.

Tratament natural sinuzita

Tratament natural sinuzita

Simptome sinuzita

Sinuzita determina dureri de cap si o presiune care provoaca dureri la nivelul ochilor, nasului, dar si obrajilor. Dar ce se poate face in aceasta situatie? Expertii in fitoterapie sustin ca exista un remediu natural benefic pentru tratarea sinuzitei.

Tratament natural sinuzita

In aceasta situatie aveti nevoie de un pumn de busuioc uscat, un pumn de flori uscate de musetel, o mana de menta, coada soricelului si de cimbrisor. In plus, mai aveti nevoie de un litru de apa minerala.

Cum se prepara tratamentul pentru sinuzita

Pentru a prepara amestecul, trebuie sa combinati plantele si trebuie sa le divideti asa incat sa aveti parte de un traatament de circa 4 zile.

Incercati sa turnati un litru de apa minerala intr-un recipient si sa aduceti la fierbere. Apoi, amestecati cantitatea de plante corespunzatoare unei zile si lasati sa fiarba pentru aproximativ 2-3 minute.

Administrare

In momentul in care acest inhalant este gata, trebuie sa va pozitionati capul deasupra vasului si sa va acoperiti umerii cu ajutorul unui prosop.

Expertii va recomanda sa efectuati zilnic inhalatii, pentru 20 minute, inainte de a merge la culcare.

Potrivit specialistilor, in cazul unor de infectii severe ale sinusurilor, se recomanda ca terapia sa dureze in jur de o luna. In acest interval nu aveti voie sa utilizati spray-uri si/sau picaturi nazale, spun expertii in domeniu, asa incat amestecul inhalant sa isi poata face efectul.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum puteti sa va tratati sinuzita?

Lasă un răspuns