Ai probleme cu splina? Foloseste acest remediu naturist!0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, medici, preparare, remediu, remediu naturist, splina

Despre splina

Multi oamani au probleme cu diferite organe. Printre acestea se afla si splina si de aceea este necesar sa mearga la medicul curant pentru solutionarea dificultatilor pe care le produce aceasta afectiune.

Splina reprezinta un organ situat pe partea stanga, in zona superioara a abdomenului, imediat sub coaste.

Splina - remediu naturist

Splina - remediu naturist

Rolul splinei

Medicii spun ca splina are un rol foarte important pentru o imunitate puternica. Splina are un rol important in distrugerea eritrocitelor si trombocitelor batrane, in transformarea hemoglobinei in bilirubina.

De asemenea, expertii sunt de parere ca splina este un depozit foarte important de fier in organism si poate produce anticorpi. De aceea, multe dintre persoanele carora le lipseste splina au o predispozitie catre afectiuni bacteriene, mai spun medicii.

In momentul in care splina este un organ sanatos are dimensiunea unui pumn, insa daca are probleme aceasta se poate mari.

Expertii spun ca aceasta afectiune poarta denumirea de splenomegalie.

Splina – remediu naturist

Printre remediile pentru tulburarile splinei se afla cel format din ingrediente precum 3 linguri de radacina de feriguta, 1 lingura de frunze de mesteacan, 1 lingura de frunze de nuc, 1 lingura de frunze si flori de coada soricelului si 1 lingura de frunze si muguri de Pelin. La aceste componente se mai adauga un litru de apa.

Cum se prepara?

Pentru a prepara amestecul trebuie sa fierbeti apa si sa adaugati plantele. Dupa ce a fiert, trebuie sa acoperiti vasul si lasati-l sa stea timp de doua ore pentru a face infuzie.

Administrare

Cu ceaiul astfel rezultat va trebui sa faceti o cura de circa 2 saptamani. Trebuie sa beti 200 ml de ceai de trei ori pe zi, inainte de mese, 100 ml de ceai dupa micul dejun si masa de pranz si 200 ml dupa cina.

Un alt remediu foarte bun pentru tulburarile splinei este cel format din: 1 lingura de flori de galbenele,1 lingura de radacini sau frunze de papadie, 1 lingura de frasin, 1 lingura de troscot. La acestea se mai adauga circa 0,6 l de apa, spun expertii.

La fel ca si in primul caz, amestecul trebuie fiert si consumat sub forma de ceai de trei ori pe zi, inainte de fiecare masa. In acest caz, tratamentul trebuie sa dureze 5 zile, sunt de parere specialistii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ai probleme cu splina? Foloseste acest remediu naturist!

Lasă un răspuns