Ce este si cum te ajuta oligonolul?0 Comments

Publicat in:
Etichete: marea britanie, oligonol, sanatos, studii, substanta

Printre fructele care contin substanta denumita oligonol, extrem de utila sanatatii noastre, se afla si litchi sau ciresele din Asia.

Oligonol

Oligonol

Impotriva imbatranirii

Oligonolul este un remediu natural impotriva imbatranirii, avand multe efecte antioxidante. Potrivit specialistilor, oligonolul sustine pierderea in greutate a organismului.

S-a observat ca urmare a unor studii ca oligonolul are efect in tratarea unor afectiuni precum diabetul, gripa si sindromul metabolic. S-a constatat ca aceasta substanta are efecte pentru prevenirea tumorilor cancerigene, dar si stopeaza acumularea de grasime la nivelul abdomenului.

Reducerea inflamatiilor si a stresului

Numarul studiilor referitoare la efectele oligonolului asupra sanatatii sunt destul de limitate. Totusi, exista dovezi conform carora oligonolul poate oferi anumite beneficii in reducerea inflamatiilor.

De pilda, intr-o cercetare realizata la Universitatea din Shanghai din China, expertii au selectat 19 barbati, perfect sanatosi pentru patru saptamani de tratament. Acestora li s-a administrat fie un placebo, fie un supliment alimentar care continea oligonol.

Expertii au observat ca persoanele care au fost tratate cu oligonol au aratat o scadere mult mai consistenta in cazul mai multor markeri ai inflamatiei fata de cei care au primit placebo.

Oamenii de stiinta au observat ca aceasta substanta determina reducerea nivelului de cortizol, hormonul stresului.

Un alt studiu, realizat la Universitatea Oxford din Marea Britanie, arata faptul ca testele pe cobai au evidentiat ca aportul de oligonol ar putea ajuta la stimularea descompunerii grasimilor.

Complicatii ale diabetului

Potrivit unor cercetari pe animale, oligonolul ar putea contribui la protejarea impotriva anumitor complicatii asociate diabetului. De pilda, un studiu din anul 2010 publicat in British Journal of Nutrition a aratat faptul ca oligonolul a avut o contributie importanta la diminuarea leziunilor renale ale cobailor cu diabet.

Impotriva gripei

Specialistii sustin ca oligonolul poate ajuta in lupta impotriva gripei, asa cum sugereaza un studiu din 2010 publicat in Marea Britanie. Intr-un experiment de laborator, cercetatorii au descoperit ca oligonolul poate contribui la inhibarea cresterii si raspandirii virusului gripal.

Ca urmare a lipsei studiilor stiintifice, se stiu destul de putine lucruri despre siguranta utilizarii pe termen lung a suplimentelor care contin oligonol. Totusi, specialistii sustin ca este important sa nu va autotratati o afectiune cronica cu oligonol.

Acestia spun ca evitarea sau intarzierea ingrijirii standard poate avea consecinte grave. In cazul in care va ganditi sa utilizati oligonol in tratamentul unei afectiuni cronice, consultati-va medicul inainte sa incepeti administrarea suplimentului.

Puteti gasi oligonol sub forma de suplimente in mai multe magazine de tip Plafar sau in cele specializate in suplimente alimentare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce este si cum te ajuta oligonolul?

Lasă un răspuns