Dieta Irina Reisler: slabeste sanatos si eficient0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente interzise, cura de slabire, dieta de slabit, dieta Irina Reisler, dieta Irina Reisler pareri, dieta Reisler, in ce consta, recomandari

Dieta Irina Reisler a devenit foarte cautata si apreciata de catre numeroase persoane, avand un regim alimentar care nu are foarte multe restrictii in ceea ce priveste alimentele consumate, care nu presupune infometarea si nici punerea sanatatii in pericol.

Irina Reisler se numara printre oamenii de televiziune care a suferit din cauza kilogramelor in plus. Fiind cunoscuta ca un important moderator de televiziune, Irina Reisler a demonstrat tuturor ca prin ambitie si perseverenta se poate obtine orice in viata.

Dieta Irina Reisler

Dieta Irina Reisler

Luand destul de mult in greutate in perioada sarcinii, aceasta a fost nevoita sa apeleze la un regim alimentar sanatos care sa nu ii afecteze starea generala de sanatate. In prima faza, Irina Reisler a urmat regimul de 13 zile al Dietei Mayo in urma caruia a reusit sa slabeasca primele 5 kilograme.

In continuare Irina Reisler a urmat recomandarea medicului Simona Canache (specializata in acupunctura si in vechea medicina traditionala chineza), si anume regimul disociat 3+3, in urma caruia vedeta a reusit sa slabeasca 44 de kilograme in doar un an. Tot cu aceasta dieta a reusit sa slabeasca in al doilea an 10 kilograme, dobandind astfel silueta mult dorita si o stare de sanatate foarte buna.

In ce consta dieta Irina Reisler

Acest regim inseamna ca 3 zile se vor consuma produse vegetale (legume, zarzavaturi, fructe) si urmatoarele 3 zile se vor consuma doar proteine animale (carne slaba, oua, lactate).

Reguli de baza in dieta Irina Reisler

Regula de aur a acestei diete este: produsele vegetale nu se combina cu cele animale!

In fiecare zi a dietei poti consuma: sare, ulei (in cantitati mici) cafea sau indulcitori naturali, iar in zilele in care consumi proteine animale nu trebuie sa folosesti: condimente si sos de rosii sau sa beti ceaiuri si apa cu lamaie (aceasta poate fi consumata doar in zilele de vegetale).

Nu trebuie sa te infometezi atunci cand urmezi aceasta dieta, ci trebuie sa mananci atat cat iti trebuie.

Poti urma Dieta Irinei Reisler chiar si o perioada mai lunga de timp, insa este recomandat sa te opresti in momentul in care reusesti sa elimini kilogramele in plus!

Alimente interzise in dieta Irina Reisler

In dieta Irina Reisler trebuie evitate:

  • fainoasele,
  • painea,
  • alimentele grase,
  • prajelile si mezelurile,
  • foietajele,
  • alimentele sau dulciurile rafinate,
  • zaharul rafinat,
  • fructele foarte dulci,
  • smantana si cascavalul,
  • bauturile alcoolice si cele acidulate.

Recomandari importante

  1. este obligatoriu sa disociezi cele 2 grupe alimentare, vegetalele si proteinele, pe toata perioada regimului!
  2. respecta cele 3 mese principale ale zilei si cele 2 gustari! Ultima masa, cea de seara, trebuie luata cu cel putin 3 ore inainte de culcare!
  3. grasimile bune si fibrele (cerealele integrale) nu trebuie eliminate din alimentatie, trebuie doar sa nu fie consumate in exces!
  4. in loc de zahar foloseste zaharul brun sau fructoza!
  5. poti consuma un pahar de apa la temperatura camerei dimineata, pe stomacul gol,!
  6. consuma zilnic cel putin 3 litri de apa!
  7. prepara sanatos alimentele consumate, in stare naturala sau fierte, la abur, pe gratar sau in cuptor! – Nu consuma alimentele prajite in ulei!
  8. poti incepe regimul cu oricare din cele 2 grupe alimentare, nu exista o regula in acest sens!
  9. daca suferi de anumite boli cronice, daca ai anumite antecedente medicale sau daca esti insarcinata sau alaptezi, trebuie sa ceri parerea unui medic de specialitate inainte de a urma aceasta dieta!

Pareri despre dieta Irina Reisler

Daca ai urmat si tu dieta Irina Reisler, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Irina Reisler: slabeste sanatos si eficient

Lasă un răspuns