Dieta Engine 20 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente interzise, despre dieta engine 2, dieta engine 2, dieta engine 2 meniu, dieta engine 2 pareri, dieta engine 2 principii, engine 2

Creatorul dietei Engine 2, Rip Esselstyn, promite ca ne poate ajuta sa slabim repede si sanatos, in doar 28 de zile cu ajutorul dietei sale! Conceptul acestei diete, pentru o viata sanatoasa si un corp plin de energie, se bazeaza pe fructe, legume, cerealele integrale si diferitele tipuri de nuci.

Fost atlet de performanta, de profesie pompier, creatorul dietei Engine 2, Rip Esselstyn, a creat aceasta dieta pentru a-l ajuta pe un coleg sa isi diminueze nivelul de colesterol din sange. Rezultatele colegului au fost atat de bune si surprinzatoare, incat Rip s-a hotarat sa publice o carte cu aceasta dieta.

Dieta engine 2

Dieta engine 2

Bazata pe rezultatele unor studii stiintifice care arata ca dietele pe baza de plante pot preveni si trata afectiuni cronice severe si aprobata din punct de vedere medical, dieta Engine 2 te va ajuta sa slabesti, sa elimini o parte din grasimile acumulate in organism si sa ai mai multa energie, fara eforturi foarte mari.

Reguli de baza in dieta Engine 2

Dieta Engine 2 este o dieta saraca in grasimi, calorii, sare si zahar, bazata pe alimente de origine vegetala, cum ar fi: cerealele integrale, leguminoasele, semintele, fructele si legumele. De mentionat este ca spre deosebire de alte diete vegetariene, aceasta te invata cum sa-ti modifici retetele tale preferate astfel incat sa aiba putine calorii, putine grasimi si numai ingrediente de origine vegetala.

Alimente recomandate in dieta Engine 2

Alimente recomandate in dieta Engine 2 sunt:

  • legume si fructe proaspete,
  • orez brun,
  • ovaz,
  • paine facuta din faina integrala,
  • fasole neagra,
  • tofu,
  • iaurt din soia,
  • mai multe tipuri de nuci si seminte crude,
  • avocado.

Dieta Engine 2 este saraca in grasimi si calorii, dar este bogata in fibre, ceea ce ne va face sa ne simtim satui pentru o perioada mult mai lunga de timp.

Meniu dieta Engine 2

Va propunem un meniu de dieta Engine 2 ce se poate consuma intr-o zi:

Mic dejun: un mix format din 3 linguri de fulgi de ovaz, 3 linguri de cereale integrale, 3 linguri de cereale dietetice, 1 lingura de seminte de in macinate, 2 linguri de stafide, 2 linguri de nuci pisate, 1 banana taiata cubulete, 1 kiwi, cateva bucatele de grapefruit si 3 sferturi de cana de lapte de soia.

Masa de pranz: o lipie din faina integrala cu sos de rosii, 100 g de spanac, 2 linguri de busuioc tocat, 1 ardei gras taiat fasii, broccoli fiert, 2-3 ciuperci feliate, o jumatate de ceapa mica, un catel de usturoi si 3 caju.

Cina: o chifla din faina integrala umpluta cu bucati dintr-o ciuperca facuta la gratar, o lingurita de mustar, un sfert de ceapa rosie, o felie de rosie, o frunza de salata verde.

Pareri despre dieta Engine 2

Daca ai urmat si tu dieta Engine 2, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarec favorul la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Engine 2

Lasă un răspuns