Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 29, 2014

Smirna si efectele sale benefice impotriva starilor febrile

Publicat pe 29 iun. 2014 at 5:30am
Despre smirna

Smirna provine din rasina unui mic arbore, care traieste in zona Marii Rosii din Orient. Aceasta rasina are un miros special si beneficiaza de calitati extraordinare de vindecare. Smirna a fost apreciata inca de acum cateva milenii.

Vechii locuitori din Orient credeau ca smirna este capabila sa alunge gandurile negre si sa indemne la meditatie. Smirna reprezinta pentru mai multe populatii un simbol al intelepciunii.

Mirosul smirnei este puternic aromat. Expertii sustin ca aceasta rasina poate sa combata febra, starile de greata, este recomandata pentru tratarea unor raceli, precum si impotriva indigestiei. De asemenea, se…

Dieta Mihaela Bilic: slabeste sanatos 3 kilograme in 2 saptamani

Publicat pe 29 iun. 2014 at 5:15am

Dieta Mihaelei Bilic a devenit extrem de cautata de catre persoanele de la noi din tara, reusind sa schimbe viata a numeroase persoane, printre care si a vedetelor (de unde si titulatura primita de „nutritionistul vedetelor”).

Cat slabesc

Cu ajutorul dietei Mihaela Bilic poti slabi 3 kilograme in doar 2 saptamani.

Principiile dietei Mihaelei Bilic

Regimul alimentar pe care il vei urma nu trebuie sa te infometeze, sa iti puna sanatatea in pericol si cel mai important trebuie sa te ajute sa slabesti eficient.

Atunci cand doresti sa tii o dieta sanatoasa, trebuie sa fii atenta…

Cat de buna este tataneasa pentru suferinzii de ulcer

Publicat pe 29 iun. 2014 at 5:00am

In tratamentul ulcerelor digestive, expertii in domeniul fitoterapiei recomanda folosirea unor plante medicinale care poseda efecte cicatrizante la nivelul niselor create pentru a reface mucoasele afectate de excesul de aciditate din sucul gastric.

In tara noastra, cresc mai multe specii vegetale care contin acid salicili si au capacitati emoliente. Cele mai eficiente sunt curele de lunga durata care folosesc zilnic diferite ceaiuri, extracte, uleiuri.

Galbenele

De exemplu, galbenelele au efecte emoliente si cicatrizante de exceptie. Daca vor fi utilizate sub forma de infuzii au un efect benefic asupra corpului. O infuzie se pregateste din doua…