Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 28, 2014

Adolescentii ar trebui sa mearga la endocrinolog. Afla de ce

Publicat pe 28 iun. 2014 at 5:30am

Expertii recomanda parintilor care au un copil adolescent sa mearga la endocrinolog, chiar daca nu se constata probleme cu sanatatea acestuia. Potrivit medicilor, ar fi necesara o avaluare a starii glandei mamare pentru evitarea unor neplaceri in viitor.

In urma unor cercetari recente, s-a constatat ca in cazul baietilor care se afla varsta pubertatii, cresterea in dimensiuni a sanilor reprezinta principalul motiv pentru care acestia ajung la medic.

Medicii spun ca in aceste cazuri, masurile trebuie luate rapid, mai ales ca s-a constatat ca schimbarile anormale au efect ireversibil. De exemplu, in timpul…

Dieta P.I.N.K., dedicata in exclusivitate femeilor

Publicat pe 28 iun. 2014 at 5:15am

Dieta P.I.N.K. (sau Dieta roz) a fost conceputa de Cynthia Pasquella si se adreseaza in exclusivitate femeilor.

Acesta dieta a fost creata special pentru femeile care isi doresc sa aibe o silueta frumoasa si sa se simta bine. Pentru a putea intelege despre ce este vorba, trebuie sa stiti ca acronimul numelui acestei diete reprezinta: Putere Intensitate Nutritie si Kardio.

Dieta P.I.N.K., este special gandita pentru femei si nevoile acestora si presupune atat respectarea unui plan nutritional, cat si a unuia de sport. Astfel kilogramele in plus vor putea fi eliminate, musculatura va putea fi…

Cat de folositor este stanjenelul pentru bolile ficatului?

Publicat pe 28 iun. 2014 at 5:00am

Printre plantele care cresc in Romania si se folosesc cu succes in tratamentele naturiste se afla si stanjenelul sau irisul. Aceasta floare de culoare albastra infloreste in luna iunie si e la ea se folosesc atat florile ajunse la maturitate, cat si rizomii, transformati in pulbere sau decocturi calde ori reci.

Expertii homeopati sustin ca prin intermediul stanjenelului se pot tratat problemele digestive si hepatice, dar si psoriazisul si alte boli. Stanjenelul creste in parcuri, in ghivecele de pe terase sau creste pe…