Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 27, 2014

Menta prospata pentru afectiunile colonului tau

Publicat pe 27 iun. 2014 at 5:30am

Printre plantele care au efecte miraculoase pentru corpul uman se afla si menta, aceasta fiinduna dintre cele mai des uzitate. Potrivit opiniei expertilor in fitoterapie, gustul placut si racoros al mentei este completat si de o serie de beneficii pentru sanatate.

De pilda, savantii din Australia au descoperit recent faptul ca menta poate usura disconfortul abdominal al pacientilor care sufera de sindromul colonului iritabil.

Potrivit unor studii, cea mai eficienta forma de folosire a mentei este ceaiul, eficient mai ales in boala diareica, dar menta proaspata ofera mai multe avantaje datorita substantelor pe care le contine.

Ce…

Dieta Lygia Alexandrescu: sfaturi pentru o silueta frumoasa

Publicat pe 27 iun. 2014 at 5:15am

Dieta Lygia Alexandrescu este una dintre dietele in care poti scapa cu usurinta de kilogramele in plus.

Parcurge acest articol si vei afla cum poti slabi sanatos si eficient cu ajutorul dietei Lygia Alexandrescu.

In ziua de astazi, in Romania, avem acces rapid si usor la tot ceea ce ne intereseaza, putem sa ne cunoastem mult mai bine corpul si nevoile acestuia. In ajutorul persoanelor care isi doresc sa slabeasca rapid si eficient vine si nutritionista Lygia Alexandrescu, una dintre cele mai apreciate si cunoscute la noi in tara.

Nutritionista Lygia Alexandrescu recomanda sa…

Tratamente din natura pentru hemoroizi

Publicat pe 27 iun. 2014 at 5:00am
Ce sunt hemoroizii

Hemoroizii reprezinta venele inflamate in interiorul si in jurul anusului si rectului inferior. Potrivit medicilor, acestia seamana foarte mult cu venele varicoase pe care le putem vedea pe picioarele unei persoane.

Trebuie spus ca hemoroizii sunt o problema de sanatate foarte frecventa si cauzeaza dificultati serioase pentru circa 4% din populatie. Medicii spun ca prevalenta bolii hemoroidale creste odata cu varsta.

Cauze hemoroizi

Hemoroizii sunt cauzati de prea multa presiune in rect, astfel fiind fortata intinderea si umflarea vaselor de sange. Oamenii ai caror parinti au avut hemoroizi sunt mai predispusi catre…