Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 26, 2014

Safou, fructul din Africa Tropicala care este un excelent sedativ

Publicat pe 26 iun. 2014 at 5:30am
Despre safou

Printre numeroasele fructe exotice care au calitati uimitoare si se gasesc in zone indepartate ale lumii se afla si safou, fruct originar din Africa Tropicala si Ecuatoriala, dar care se cultiva si in Malaiezia.

Safou este cunoscut pentru varietatea culorilor fructelor sale, de la roz deschis pana la bleu, violet si chiar la bleumarin.

Ca si gust, safou se aseamana cu maslinele sau cu avocado, este gras, hranitor, dar are destul de putini carbohidrati.

Safou este un fruct care detine un continut mare de apa, precum si proteine, glucide, fibre, minerale si acizi grasi daca se consuma cu tot…

Dieta Irina Reisler: slabeste sanatos si eficient

Publicat pe 26 iun. 2014 at 5:15am

Dieta Irina Reisler a devenit foarte cautata si apreciata de catre numeroase persoane, avand un regim alimentar care nu are foarte multe restrictii in ceea ce priveste alimentele consumate, care nu presupune infometarea si nici punerea sanatatii in pericol.

Irina Reisler se numara printre oamenii de televiziune care a suferit din cauza kilogramelor in plus. Fiind cunoscuta ca un important moderator de televiziune, Irina Reisler a demonstrat tuturor ca prin ambitie si perseverenta se poate obtine orice in viata.

Luand destul de mult in greutate in perioada sarcinii, aceasta a fost nevoita sa…

Tratamentul anemiei cu ajutorul plantelor

Publicat pe 26 iun. 2014 at 5:00am

Persoanele care sufera de anemie trebuie sa stie ca fierul este esential pentru organismul lor. Prin urmare, acestea ar trebui sa isi schimbe stilul de alimentatie.

Fierul ajuta la reproducerea celulelor rosii din sange, dar si la imbunatatirea transportului de oxigen in celulele organismului. In plus, fierul are capacitatea de a elimina dioxidul de carbon din sange.

Deoarece fierul este greu de absorbit, se recomanda sa fie luat impreuna cu vitamina C.

Potrivit expertilor, cuprul si zincul nu sunt vitale in tratarea persoanelor cu anemie, dar sunt necesare in absorbtia de fier. Fara un…