Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 24, 2014

Alimente care inhiba cancerul

Publicat pe 24 iun. 2014 at 5:30am

Expertii sustin ca angiogeneza reprezinta un proces natural prin care corpul uman formeaza noi vase de sange. Este vorba despre vasele aproape invizibile cu ochiul liber, denumite capilare.

Potrivit specialistilor, desi este folositor in clipa in care corpul incearca sa vindece o rana, procesul de angiogeneza este daunator cand ne confruntam cu un tip de cancer.

In urma unor cercetari efectuate de savantul William Li din cadrul Universitatii Cambridge, un expert de renume international, in scopul de a initia noi terapii alternative anti-cancer – au fost descoperite o serie de alimente care pot fi consumate pentru a avea suces…

Dieta Monica Ramirez

Publicat pe 24 iun. 2014 at 5:15am

Cartea „Cum am slabit 70 de kilograme mancand 6 mese pe zi„, este povestea Monicai Ramirez, o fosta balerina care dupa patru sarcini a ajuns sa cantareasca 125 de kilograme, care a reusit sa slabeasca 70 de kilograme fara sa se infometeze nici macar o zi. Sistemul de alimentatie pe care il propune se bazeaza pe reguli extrem de simple si usor de urmat, pe o disciplina a meselor si pe manipularea caloriilor.

Cat slabesc

Majoritatea femeilor isi doresc un corp frumos si o sanatate cat mai buna. Monica Ramirez prin dieta sa…

Uleiul de catina elimina efectele secundare ale chimioterapiei

Publicat pe 24 iun. 2014 at 5:00am

Catina a fost folosita de milenii pentru tratarea unor afectiuni mai ales in zona Asiei, pentru ca ulterior sa fie integrata si pe continentul european.

Profesionistii in domeniu ne anunta ca o lingura de ulei de catina face minuni in tratarea numeroaselor afectiuni, dar si in ceea ce priveste mentinerea unui ten sanatos.

Frunzele de catina sunt folosite pentru a trata:

artrita, ulcerele, guta sau iritatiile pielii.

In plus, ceaiul de frunze de catina are multe vitamine, antioxidanti, minerale si acizi grasi.

Specialistii recomanda consumarea acestui ceai pentru diminuarea tensiunii arteriale si a colesterolului si tratarea afectiunilor vasculare.

Fructele de…