Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 23, 2014

Ienupar pentru afectiunile stomacului

Publicat pe 23 iun. 2014 at 5:30am

Ienuparul reprezinta o planta pe care o vom gasi in nordul Asiei, pe continentul european, in anumite zone din America de Nord. Boabele de ienupar se recolteaza toamna si se folosesc ca si condiment pentru mancaruri. In medicina populara boabele de ienupar sunt folosite pentru un ceai care are calitati diuretice.

Dureri de stomac

Daca aveti probleme cu durerile de stomac, trebuie sa stiti ca se recomanda o cura de mestecare cu boabe de ienupar. Trebuie sa incepeti dieta cu 5 boabe de ienupar pe zi, iar apoi va trebui sa mai adaugati cate o boaba zilnic, pana ajungeti…

Dieta pentru activarea metabolismului

Publicat pe 23 iun. 2014 at 5:15am

In cazul in care pui kilograme pe tine fara sa mananci mult sau te ingrasi mai rapid decat slabesti, este posibil sa ai un metabolism lent.

In comparatie cu cei care au un metabolism rapid, care mananca ce vor si cat vor fara sa se ingrase, ceilalti au nevoie de o schimbare in alimentatie pentru a-si accelera metabolismul lenes. Din fericire pentru acestia, exista o dieta speciala care te ajuta sa-ti reactivezi metabolismul!

5 semne ca ai un metabolism lent Nu slabesc, indiferent cat de mult sport fac. Daca faci sport si totusi nu…

Pastarnacul, un bun anti-reumatic

Publicat pe 23 iun. 2014 at 5:00am
Pastarnacul

Pastarnacul este o planta care creste in salbaticie, dar este cultivat si in zonele locuite. Poate fi intalnit in Europa si in multe regiuni asiatice. Nutritionistii sustin ca 100 g pastarnac contin cam 56 de kcal. Pe langa acestea, pastarnacul mai este bogat in proteine, carbohidrati, fibre, potasiu, fosfor, magneziu, sodiu, fier, zinc, vitaminele A, B1, B2, B6, C si acid folic.

Inca din vechime, pastarnacul era o leguma care se cultiva in multe zone, inainte de aparitia cartofilor.

Deseori, pastarnacul este confundat cu radacina de patrunjel. Trebuie sa stiti ca spre deosebire de radacina de patrunjel, pastarnacul…