Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 22, 2014

Remedii din natura contra capuselor

Publicat pe 22 iun. 2014 at 5:30am

Odata cu sosirea verii si a temperaturilor ridicate, a perioadei vacantelor si a picnicurilor, tot mai multi oameni au probleme ca urmare a unor muscaturi sau intepaturi de capuse. Trebuie sa stiti ca exista si cateva remedii din natura care sunt foarte indicate pentru combaterea unor astfel de intepaturi dureroase.

Usturoi

Unul dintre remedii il reprezinta folosirea unor capsule de usturoi sau chiar a unui catel din aceasta planta, care are un rol de descurajare a capuselor, prin mirosul neplacut al acestuia.

Cu toate ca are un miros nu tocmai placut, usturoiul se poate aplica pe rana si isi face…

Dieta Slimming World

Publicat pe 22 iun. 2014 at 5:15am

Motto-ul fondatorilor Slimming World este „Gusta diferenta!”. Este vorba de un regim alimentar ce ne promite kilograme in minus fara infometare, fara excluderea nici unui aliment si consumarea portiilor exact asa cum dorim! Exista persoane care au slabit pana la 70 de kilograme cu dieta Slimming World!

Slimming World nu este un concept care a aparut peste noapte. Acesta a luat nastere in 1969 in Marea Britanie, iar astazi sunt mii de oameni ce urmeaza dieta Slimming World. Aceasta dieta nu este despre numararea caloriilor, excluderea anumitor alimente, portionarea meselor sau infometare,…

Vitamina B17 poate combate cancerul?

Publicat pe 22 iun. 2014 at 5:00am

Una dintre cele mai folositoare vitamine pentru corpul uman este vitamina B17. Aceasta vitamina a fost descoperita de dr. Ernest Krebs, care a izolat, in 1950, o noua vitamina pe care a denumit-o B17 sau amigdalina.

Lipsa de Vitamina B17 – cauza de cancer

Expertii sustin ca una dintre cauzele aparitiei cancerului este o deficienta nutritionala: absenta unei substante, vitamina B17. Trebuie spus ca samburii de caise reprezinta cea mai consistenta sursa naturala de vitamina B17.

Samburii de caise

Nutritionistii sustin ca, in general, semintele fructelor contin aceasta substanta, care le confera un gust amarui, specific. Potrivit cercetarilor…