Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 21, 2014

Cat de bune sunt dudele pentru ulcerul gastric?

Publicat pe 21 iun. 2014 at 5:30am

Desi dudul este un arbore care provine din Asia, mai precis din Japonia, el se cultiva si in Romania. Acest arbore este rezistent la seceta si temperaturi scazute si are un lemn numai bun pentru realizarea unor constructii.

Frunzele dudului se recolteaza in lunile mai-iunie si au un continut consistent de acid folic, arginina, provitamina A, tanin, acid asparctic, acizi organici, betacaroten, cetone.

Fructele au dimensiunea de 1-2,5 cm, de culoare alba, mai rar neagra sau rosie si se coc la inceput de vara. Specialistii in domeniul nutritional spun ca de la acest copac se pot…

Dieta calugarilor budisti

Publicat pe 21 iun. 2014 at 5:15am

Cu totii ne gandim la calugarii din manastirile budiste ca fiind persoane simple, care se hranesc sanatos si cu multa moderatie, care postesc foarte des si sunt sanatoase pana la varste inaintate. Secretul siluetelor lor nu consta in vreo cura de slabire moderna, ci in stilul de viata si de mancare cumpatat.

Ce presupune dieta calugarilor budisti?

Dieta calugarilor budisti are cateva reguli de baza, care trebuiesc respectate.

Legile budiste interzic sa se faca rau plantelor, prin urmare calugarii nu consuma radacina plantelor, cum ar fi: cartofii, morcovul, ceapa. Pe de alta parte acestia…

Cat de multe vitamine are pomelo?

Publicat pe 21 iun. 2014 at 5:00am

Unul dintre fructele foarte apreciate de catre expertii in domeniul nutritional si care poate fi folosit cu succes in cadrul unor cure de slabit este pomelo. Acest fruct uimitor are un nivel consistent de minerale, vitamine si fibre.

Ce contine

Pomelo contine numai 60 de calorii in circa un sfert de cantitate de fruct, precum si 130% din necesarul zilnic de vitamina C.

Acest fruct contine, potrivit nutritionistilor, vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, beta caroten, fier, calciu, proteina si carbohidrati, substante atat de necesare organismului nostru.

Frunzele de pomelo amelioreaza durerile incheieturilor

Daca aveti probleme cu bratele, expertii sustin ca frunzele…