Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 20, 2014

Ce este si cum te ajuta oligonolul?

Publicat pe 20 iun. 2014 at 5:30am

Printre fructele care contin substanta denumita oligonol, extrem de utila sanatatii noastre, se afla si litchi sau ciresele din Asia.

Impotriva imbatranirii

Oligonolul este un remediu natural impotriva imbatranirii, avand multe efecte antioxidante. Potrivit specialistilor, oligonolul sustine pierderea in greutate a organismului.

S-a observat ca urmare a unor studii ca oligonolul are efect in tratarea unor afectiuni precum diabetul, gripa si sindromul metabolic. S-a constatat ca aceasta substanta are efecte pentru prevenirea tumorilor cancerigene, dar si stopeaza acumularea de grasime la nivelul abdomenului.

Reducerea inflamatiilor si a stresului

Numarul studiilor referitoare la efectele oligonolului asupra sanatatii sunt destul de limitate. Totusi, exista…

Dieta Crono, dieta in care poti manca orice dar la ora potrivita

Publicat pe 20 iun. 2014 at 5:15am

Dieta Crono, numita si dieta dupa ceas, este foarte interesanta deoarece iti permite sa mananci aproape orice, DAR la ora potrivita. Creatorul dietei, Simon Delabos, a redat urmatorul principiu: Corpul uman functioneaza intr-un ritm anume de care trebuie sa tinem cont.

Este de preferat ca in dieta Crono alimentele sa fie consumate mai mult dimineata si la pranz, iar seara este indicata mancarea usoara.

In general, grasimile sunt acumulate seara, deoarece corpul se pregateste de somn. Simon Delabos a conceput si un meniu, in care maximul caloriilor consumate trebuie sa fie intre …

Cum se pot trata crampele menstruale?

Publicat pe 20 iun. 2014 at 5:00am

In cazul in care sunteti femeie si aveti dureri ca urmare a unor crampe menstruale sau crampe uterine, trebuie sa stiti ca exista plante, care se recomanda de catre fitoterapeuti pentru tratarea acestora.

Este vorba despre Viburnum opulus si Viburnum prunifolium, doua plante ce apartin aceluiasi gen. Sunt plante surori, care sunt numite in popor – calin.

Cele doua plante sunt apreciate de experti drept importante antispastice uterine. Asta semnifica faptul ca ele au posibilitatea sa relaxeze intestinele, uterul, caile respiratorii sau muschii care se fixeaza pe schelet.

Viburnum opulus se mai numeste si amarus sau bulgare…