Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 17, 2014

Dieta este mai importanta decat sportul?

Publicat pe 17 iun. 2014 at 5:15am

Multi dintre noi ne dorim sa avem o viata sanatoasa, fara sa tinem sofisticate, sa facem sport si sa fim longevivi, pentru a fi in preajma celor dragi cat mai mult timp. Dar este suficient sa faci doar sport? Sau sa tii numai diete?

Expertii spun ca cea mai buna metoda prin care putem ramane sanatosi este prin sport si printr-o alimentatie sanatoasa. Multe persoane au probleme sa indeplineasca acest tel, iar unii chiar nu stiu cum sa procedeze: sa isi modifice dieta sau sa devina mai activi ca…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Dieta Clean & Lean

Publicat pe 17 iun. 2014 at 5:15am

Natura ne ofera toate ingredientele de care avem nevoie pentru a avea o viata si o silueta frumoasa si echilibrata. Dezechilibrele se produc in corpul nostru atunci cand te hranesti cu alimente nesanatoase, care te fac sa te ingrasi si chiar te predispun la anumite afectiuni.

Dieta Clean & Lean, care ne ajuta organismul sa scapam de toxinele si kilogramele in plus, a fost creata de James Duigan, un antrenor preferat de vedete.

Reguli de baza in dieta Clean & Lean

Dieta Clean & Lean necesita consumul alimentelor proaspete si neprocesate….

Ai probleme cu circulatia sangelui? Aceasta planta te ajuta

Publicat pe 17 iun. 2014 at 5:00am

Gotu kola este o planta care are frunzele sub forma de evantai si care este folosita de foarte multa vreme pentru tratarea unor afectiuni. Aceasta planta este cultivata in China, Japonia, India si Indonezia si este mult apreciata in aceste zone.

Contraindicatii gotu kola

Destul de recent, medicii din SUA si tarile europene au inceput sa o studieze. De pilda, expertii de la Centrul Medical Universitar Maryland avertizeaza asupra faptului ca daca aceasta planta este utilizata pentru mai mult de o luna si jumatate fara consultul unui medic este posibil sa faca probleme.

Expertii sustin ca cei…