Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 10, 2014

Terapia cu celule stem poate incetini boala Alzheimer

Publicat pe 10 iun. 2014 at 5:30am

In intreaga lume, multi oameni au dificultati din cauza unor afectiuni degenerative. Potrivit unor cercetatori din SUA, terapia cu celule stem poate aduce beneficii in neurologie, prin incetinirea evolutiei bolilor degenerative Alzheimer si Parkinson.

Cercetarile au fost efectuate la Universitatea Harvard din Boston si arata unele rezultate destul de promitatoare.

Savantii americani au efectuat un studiu in privinta utilizarii celulelor stem, care a fost prezentat la Congresul Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei, derulat la Praga, Cehia, potrivit Care2.com.

Expertii sunt de parere ca aceasta terapie cu celule stem poate aduce beneficii, dar…

Ai probleme cu splina? Foloseste acest remediu naturist!

Publicat pe 10 iun. 2014 at 5:00am
Despre splina

Multi oamani au probleme cu diferite organe. Printre acestea se afla si splina si de aceea este necesar sa mearga la medicul curant pentru solutionarea dificultatilor pe care le produce aceasta afectiune.

Splina reprezinta un organ situat pe partea stanga, in zona superioara a abdomenului, imediat sub coaste.

Rolul splinei

Medicii spun ca splina are un rol foarte important pentru o imunitate puternica. Splina are un rol important in distrugerea eritrocitelor si trombocitelor batrane, in transformarea hemoglobinei in bilirubina.

De asemenea, expertii sunt de parere ca splina este un depozit foarte…