Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 9, 2014

Zmeura si tratarea infertilitatii

Publicat pe 09 iun. 2014 at 5:30am
Despre zmeura

In urma studiilor unor savanti din Germania s-a observat ca actiunea preparatelor din zmeura asupra aparatului reproducator feminin este deosebit de benefica. Cercetatorii sustin ca zmeura are capacitati antioxidante de neinlocuit, adica de circa 50 de ori mai mari decat capsunile, de 10 ori decat rosiile si de 3 ori decat kiwi.

Originea acestui fruct se gaseste undeva in Asia Mica, unde planta crestea pe muntele Ida, iar prima mentionare a zmeurei a fost intr-un tratat englez de plante medicinale, care dateaza din 1548.

Zmeura este utila in:

raceli, bronsite acute sau cronice, congestie pulmonara, tuberculoza pulmonara si tuse.

Este bine…

Lemnul-dulce, planta care te intinereste

Publicat pe 09 iun. 2014 at 5:00am
Despre lemnul-dulce

Lemnul-dulce este o planta care are un efect uimitor asupra nivelului hormonal al femeilor care au trecut de 40 de ani. Radacina de lemn-dulce are un efect extraordinar pentru ca detine multi hormoni estrogeni,care favorizeaza dezvoltarea caracterelor specifice sexului frumos.

Lemnului-dulce ii place mult soarele si lumina. Este o planta care creste in albiile secate ale raurilor. Aceasta planta are frunzele fine si o radacina foarte puternica. Potrivit expertilor, de la lemnul-dulce se utilizeaza radacina, care are multe substante zaharoase.

Cum se administreaza?

Aceasta radacina se foloseste maruntita, sub forma de pulbere, daca vreti sa aveti parte de un…