Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 8, 2014

Trebuie sa ne spalam pe cap zilnic?

Publicat pe 08 iun. 2014 at 5:30am
Spalatul pe cap

Reprezentantele sexului frumos isi doresc tot timpul sa aiba o podoaba capilara atragatoare si stralucitoare. Acestea s-ar spala pe cap si de mai multe ori pe zi, numai pentru a avea un par frumos.

Expertii vorbesc insa, de respectarea catorva reguli importante in acest sens.

Unii medici dermatologi sustin ca, daca va veti sampona in mod frecvent, asta va determina o supraproductie de sebum, mai ales ca acesta incearca sa compenseze indepartarea lui in mod constant.

Alti experti spun ca samponarea are efecte pozitive pentru prevenirea colectarii sebumului in foliculii de par,…

Reguli pentru longevitate

Publicat pe 08 iun. 2014 at 5:00am

Multi oameni isi doresc sa traiasca cat mai mult, sa aiba o viata indelungata, asa incat sa poata fi alaturi de cei dragi pentru cat mai mult timp. Deseori insa, nu tinem cont de faptul ca longevitatea presupune respectarea unor reguli, care ne pot aduce in situatia sa ne imbunatatim stilul de viata.

Cresterea nivelului de glutation

Expertii in nutritie ne anunta ca pentru a castiga ani buni de viata este bine sa crestem nivelul de glutation din organism.

Glutationul reprezinta cel mai puternic antioxidant din corp, care ajuta oamenii sa nu faca cancer. Potrivit specialistilor, daca veti avea un nivel…