Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 7, 2014

Remedii din natura pentru afectiunile prostatei

Publicat pe 07 iun. 2014 at 5:30am
Ce este prostata?

Prostata este o glanda anexa a aparatului genital masculin. Aceasta glanda are forma unei castane si se gaseste sub vezica urinara.

Rolul prostatei

Rolul prostatei este acela de a secreta in uretra o parte din lichidul seminal, de obicei in timpul actului sexual.

Afectiuni ale prostatei Prostatita

Expertii ne anunta ca o prima forma de boala la nivelul prostatei este prostatita, care se manifesta prin inflamarea treptata a prostatei. Afectiunea este grava, este determinata de unele infectii microbiene si se manifesta prin edem si infiltratii glandulare.

Aceasta afectiune se manifesta des la…

Cum slabesti cu ajutorul dietei cu ceapa?

Publicat pe 07 iun. 2014 at 5:15am
Cat slabesc?

Majoritatea femeilor isi doresc un corp frumos si o sanatate cat mai buna. Expertii sustin ca veti putea pierde pana la 5 kilograme intr-o singura saptamana, fara sa fie nevoie sa va abtineti de la a manca ceea ce va place cel mai mult.

Nutritionistii recomanda dieta cu ceapa pentru ca vei putea in acest fel sa mananci supa de ceapa cand vrei si in cantitatea pe care o doresti.

Ceapa este o leguma care sustine sanatatea creierului si a inimii, intareste oasele, ajuta la digestie si diminueaza chiar si riscul dezvoltarii…

Laptisor de matca impotriva stresului

Publicat pe 07 iun. 2014 at 5:00am

Mierea este un produs care are calitati terapeutice renumite in intreaga lume. Poate fi folosita si in alimentatie, ca si energizant, pentru sportivi sau pentru tehnicile de infrumusetare, pentru crearea unor masti pentru pielea reprezentantelor sexului frumos. Pe langa miere, si laptisorul de matca este hrana exclusiva a reginei albinelor.

Laptisorul de matca

Apicultorii sustin ca regina albinelor traieste cam 7 sau chiar 8 ani.

Trebuie spus ca larvele de albine sunt hranite cu laptisor de matca pana la varsta de 3 zile, iar albinele traiesc doar 4-6 saptamani.

Cu toate ca, deseori este comparat…