Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 6, 2014

Ai probleme cu urechile? Apeleaza la aceste tratamente naturiste

Publicat pe 06 iun. 2014 at 5:30am
Afectiunile urechilor

Durerile de urechi fac probleme multor oameni din intreaga lume. Medicii spun ca acestea pot reprezenta simptome ale unor afectiuni mai grave si in multe situatii consultul medical ORL este esential ca sa nu aveti probleme mai grave in viitor.

Trebuie spus ca afectiunile urechilor pot duce chiar la pierderea auzului, in cazul in care nu sunt tratate in mod corect.

Specialistii sunt de parere ca remediile naturiste pot avea eficienta pentru afectiunile minore, insa daca problemele persista atunci este necesar sa va adresati specialistului in medicina naturista.

Cand ne adresam medicului?

De obicei,…

Vrei sa mananci mai putin? Apeleaza la cicoare

Publicat pe 06 iun. 2014 at 5:15am

Cicoarea reprezinta o planta care are efecte uimitoare mai ales in privinta vindecarii ranilor.

Totusi, pe langa beneficiile cicatrizante ale acestei plante se mai afla si alte avantaje pe care ea le ofera celor care au nevoie.

Pentru uz intern

De pilda, pentru uz intern, cicoarea este recomandata pentru tratarea unor boli precum:

astm, colecistita, constipatie, bronsita, furunculoza, hepatita cronica, insuficienta cardiaca, febra, reumatism sau dureri de cap. Cum se administreaza?

Expertii in domeniu sustin ca cicoarea contine mult potasiu, clor, sulf, magneziu sau calciu. Aceasta poate fi utilizata sub forma de infuzie, decoct sau macerat.

Infuzia de cicoare

Trebuie spus ca infuzia de cicoare se prepara dintr-o lingura de planta la o cana…

Afla daca ai carente de vitamine in organism

Publicat pe 06 iun. 2014 at 5:00am

In anumite cazuri poti sa iti dai seama si singur, daca ai cumva probleme de sanatate, ca urmare a lipsei unor vitamine esentiale din corpul tau.

Simptome generale

Unele dintre aceste semne, care arata ca ceva nu este in regula pot fi diferite dureri, junghiuri sau iritatii ale pielii tale.

De fapt, corpul tau incearca sa iti transmita ca are nevoie de o anumita vitamina ca suport pentru eficientizarea metabolismului sau zilnic sau de anumite minerale.

Exista cateva deficiente care se inatalnesc mai des si iata care sunt simptomele si cauzele.

Cauze – Hrana procesata

Faptul ca…