Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 4, 2014

Cauza aparitiei gazelor la stomac

Publicat pe 04 iun. 2014 at 5:30am
Cauze

Problemele stomacale inca fac multe neplaceri unora dintre noi. Multe persoane au dificultati din cauza neplacutelor gaze care apar si se manifesta la stomac. Medicii sunt de parere ca acestea apar in cadrul digestiei, ca urmare a mancatului pe fuga sau a vorbitului in timpul mesei.

Exista si anumite alimente, precum fasolea si varza, care produc asemenea neplaceri.

In plus, si unele probleme de sanatate, precum constipatia sau colonul iritabil va pot aduce in situatia de a avea gaze la stomac. Potrivit opiniei specialistilor, in momentul in care…

NU renuntati la paste fainoase si paine! Iata de ce…

Publicat pe 04 iun. 2014 at 5:15am

Eliminarea carbohidratilor din alimentatie, in cazul unei cure de slabit, fara acordul unui medic, reprezinta o decizie proasta.

Expertii sustin ca in cazul carbohidratilor, trebuie spus ca acestia reprezinta niste nutritivi care dau energie corpului uman si mai ales creierului, care are mare nevoie de glucoza.

Generalitati

Pe langa carbohidrati, mai exista numai alte doua tipuri de alimente ce furnizeaza energie si anume:

proteinele si grasimile sau lipidele.

Corpul are un adevarat mecanism pentru degradarea, absorbtia si transportul carbohidratilor, de la anticiparea meselor pana la descompunerea moleculelor, folosite pentru metabolismul energetic, adica…

Plante pentru sangerari gingivale

Publicat pe 04 iun. 2014 at 5:00am

Multe persoane au probleme cu dantura si in mod special cu aparitia si manifestarea unor sangerari ale gingiei.

Medicii spun ca inflamatia gingiei si sangerarea ei la periaj reprezinta simptome ale afectiunii care se numeste gingivita.

Placa bacteriana si tartrul

Placa bacteriana este una dintre cauzele manifestarii gingivitei. Aceasta este un depozit de culoare alba, care se aseaza pe dantura, in cazul in care nu se efectueaza zilnic un periaj corect al dintilor.

Daca nu veti merge la medic, aceasta afectiune poate avea consecinte nocive asupra corpului, din cauza ca prin mineralizarea…