Cum poti trata tiuitul din urechi?0 Comments

Publicat in:
Etichete: sanatate, SUA, tiuit, Tratament, urechi, voluntari

Specialistii sustin ca tiuitul urechilor afecteaza cel putin o persoana din zece, conform statisticilor din Statele Unite. Din acest motiv, savantii testeaza mai multe posibile tratamente sau suplimente care sa rezolve aceasta problema.

Testele de pana acum au aratat ca magneziul ar putea fi raspunsul la aceasta problema, motiv pentru care, in luna martie, va demara un studiu in care voluntarii vor primi ori suplimente de magneziu ori o pastila placebo, scrie Daily Mail.

Tiuitul din urechi

Tiuitul din urechi

Studiile au indicat faptul ca un nivel prea mic de magneziu in organism poate duce la pierderea auzului, mai ales daca cel in cauza a fost expus zgomotului puternic.

Deseori, tiuitul este acompaniat de pierderea partiala a auzului, sustin specialistii.

Cauzele tiuitului din urechi

Tiuitul din urechi poate fi cauzat de o multitudine de cauze, cum ar fi infectiile la nivelul urechilor, reactiile adverse la unele medicamente, cum ar fi aspirina, presiunea arteriala mare.

De asemenea, si expunerea prelungita la zgomot poate avea aceasta urmare.

Ce puteti face?

Tiuitul poate afecta una sau ambele urechi si nu exista in prezent un remediu pentru acaesta suferinta. Cercetatorii cred ca magneziul, continut din plin de spanac, poate ajuta in acest caz.

De retinut este insa si faptul ca o doza prea mare poate avea efectul advers, putand cauza acelasi tiuit.

In timpul unui studiu separat, in care voluntarii sunt fie tineri care folosesc MP3 player-ul, fie ofiteri in armata ori soldati NATO, toti expusi unui nivel mare de zgomot, se incearca si efectul beta-carotenului si Vitaminelor C si E.

Voluntarii, care aud bine, vor lua suplimentele timp de doi ani, urmand sa fie monitorizati in toata acesta perioada.

Studiile pe animale au aratat ca aceasta combinatie poate fi eficienta in protejarea auzului.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti trata tiuitul din urechi?

Lasă un răspuns