Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Mai multe studii medicale si de nutritie recente ale unor medici si cercetatori americani, au demonstrat ca fructul de mango african poate reduce greutatea corporala cu 5-6 kg in 28 de zile.

Mango african

Mango african

Fructul de mango african

Acest fruct exotic a devenit cel mai popular si mai eficient mijloc de a slabi in America.

Cercetarile au aratat efectele benefice pe care extractul de mango african le poate avea asupra sanatatii si a siluetei, precum si contributia acestuia la reducerea colesterolului, a trigliceridelor si a nivelului de glucoza din organism.

Persoanele care au consumat mango african au reusit sa slabeasca fara sa urmeze concomitent o dieta speciala informeaza Health Discoveries Magazine.

In tara sa de origine, calitatile fructului de mango african erau bine cunoscute, cu mult inainte de recenta si frenetica sa popularizare in America. Acest fruct a fost folosit de secole ca aliment pentru slabit in Camerun, Africa, padurile tropicale de acolo fiind singurul loc de pe glob unde acest fruct exotic, viu colorat poate fi gasit.

Arbustul sau difera de alte specii de mango, deoarece contine samburi cu totul deosebiti calitativ, denumiti de localnici „nucile Dikka”.

Extractul acestora denumit „irvingia gabonensis” a fost folosit in Camerun drept leac universal cu o gama larga de efecte vindecatoare, precum reducerea obezitatii, scaderea colesterolului reglarea nivelului glicemiei si tratarea infectiilor.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 52.08 RONTea forte 20817 luci infuser - white buc tea forte


Acest infuzor in care se pot infuza frunze de ceai este perfect atat pentru a fi folosit intr-o cana, cat si intr-o ceasca sau intr-un mic ceainic. Este nevoie doar sa se adauge ceai sub forma de frunze in baza infuzorului din otel inoxidabil,  sa se infileteze partea superioara colorata din ceramica si apoi sa se infuzeze propriu-zis ceaiul. Dupa infuzare, infuzorul se aseaza pe tava pentru ceai care il insoteste pentru a retine eventualele picaturi de ceai.
Infuzorul LUCI poate fi folosit in masina de spalat vase
Disponibil in 3 culori. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg

Lasă un răspuns