Semnele unei vieti indelungate0 Comments

Publicat in:
Etichete: experti, fitness, longevitate, studiu, viata indelungata

Daca nu bei sucuri deloc

Savantii din Boston au descoperit ca sucurile, baute regulat, dubleaza riscul aparitiei sindromului metabolic, o problema care vine la pachet cu presiune sanguina ridicata, nivel mare de insulina, exces de grasime in jurul taliei si risc marit de boli de inima si diabet.

Longevitate

Longevitate

Aceste lichide au foarte multi coloranti, indulcitori artificiali, conservanti si chimicale periculoase. Daca ai nevoie de cafeina, mai bine bea ceai verde. In plus, te ajuta sa iti mentii colesterolul in limite normale, tensiunea la fel, iar daca nici nu fumezi, poti sa adaugi aproape 7 ani vietii tale.

Daca ai niste picioare puternice

Picioarele puternice inseamna un bun echilibru, flexibilitate si rezistenta. Pe masura ce imbatranesti, iti pierzi din aceste atribute si creste riscul de a cadea si a te rani, in special fracturile de sold fiind periculoase, din pacate si destul de frecvente.

Pana la 20% dintre pacientii cu asemenea fracturi mor intr-un an de la accident, din cauza complicatiilor. Pentru a-ti intari, muschii mergi in fiecare zi, daca este posibil, si fa cat de mult sport poti, de la alergat pana la inot si fitness.

In cazul in care iti plac mult alimentele de culoare mov

Strugurii, afinele, vinul rosu, toate acestea sunt bogate in polifenoli, compusi care reduc riscul bolilor de inima si previn Alzheimerul. Vasele de sange raman flexibile si sanatoase, creierul functioneaza mai bine si memoria este imbunatatita.

Nu ai avut probleme cu greutatea in adolescenta

Studiile arata ca persoanele care in jurul varstei de 14 ani au avut o greutate corporala prea mare au un risc pronuntat de a fi diagnosticate cu diabet la maturitate. Ulterior, acesti adulti au un risc de 4 ori mai mare de a suferi de boli de inima.

Te supui mereu la noi provocari

Cei care se considera disciplinati si organizati traiesc mai mult si au un risc mai scazut cu 89 de procente de a se imbolnavi de Alzheimer. Ei isi ridica mereu standardul si vor sa realizeze din ce in ce mai mult, folosindu-si creierul si atentia.

Cei care nu au niciun tel in viata si traiesc dezorganizat au de pierdut, si speranta lor de viata fiind cu mult mai modesta.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Semnele unei vieti indelungate

Lasă un răspuns