Retete raw-vegan0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta, dieta raw, mancare, raw-vegan, retete de sosuri, retete raw-vegan, slabire, sosuri


Preparare: pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca la o viteza mare, pana cand acestea ajung sa aiba o textura cremoasa; daca sosul este prea dens, mai poti turna putina apa. Gusta si mai asezoneaza cu sos tamari si suc de lamaie.

Retete raw-vegan

Retete raw-vegan

Guacamole din castraveti

Ingrediente: 1 castravete mediu, 6 rosii cherry, 1 avocado, o mana de busuioc verde, o mana de menta, sucul de la o lamaie, sare si piper, 2 linguri de agave.

Preparare: taie castravetele si rosiile cherry; scoate samburele de la avocado si pune-le pe toate intr-un blender. Adauga busuiocul si menta si mixeaza. Adauga lamaie, sare si piper si putin nectar de agave (daca e cazul).

Sos cu ricotta din caju si rosii uscate

Ingrediente: 1 ceasca de nuci caju (inmuiate 2 ore), sucul de la o lamaie, sare, 1/2 lingurita de miso (optional), 4 rosii uscate la soare si taiate, 1/4 ceasca de busuioc.

Preparare: pune nucile caju in blender si mixeaza-le pana obtii o pasta moale. Adauga sare, suc de lamaie si miso. Adauga un strop de apa; apoi pune si rosiile si busuiocul si amesteca pana cand se maruntesc bine.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Retete raw-vegan

Lasă un răspuns