Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Recomandari noi pentru prevenirea cancerului de san - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Recomandari noi pentru prevenirea cancerului de san0 Comments

Publicat in: Fără categorie


In jur de 17 substante chimice importante ar putea provoca tumorile mamare la soareci si la care multe femei sunt zilnic expuse.

Cancer de san

Cancer de san

Acesata lista a fost stabilita de catre cercetatorii americani in urma unui studiu publicat in revista „Environmentel Health Perspectives”.

Expertii ne anunta ca este vorba de substante chimice prezente in benzina, motorina si de alte particule din gazul de esapamant al vehiculelor, in covoarele din plastic, dizolvanti, in anumite produse necesare indepartarii impuritatilor de pe unele obiecte si in cele folosite pentru tratarea apei potabile.

L’Express scrie ca doctorul Ruthann Rudel, director de cercetare al Silent Spring Institute din Newton, co-autorul studiului, recomanda luarea urmatoarelor masuri de precautii:

Expunerea la noxe si carburanti

Femeile ar trebui sa limiteze expunerea la emanatiile de benzina, motorina sau gaz de esapament ale vehiculelor.

Folosirea hotelor

Este bine ca ele sa foloseasca o hota in timpul gatitului pentru ventilarea corecta a bucatariilor si reducerea carbonizarii alimentelor.

Spuma poliuretanica

Nu cumparati mobilier (canapea, fotolii), continand spuma poliuretanica si asigurati-va ca nu au fost tratate cu sustante ignifuge si evitati covoarele si alte materiale textile sintetice.

Incercati sa gasiti o curatatorie care nu foloseste perclorotilena sau alti solventi, dar si procurati-va un filtru bun cu carbune pentru filtrarea apei inainte de a o consuma.

Expunerea la substante chimice in locuinta

Diminuati expunerea la substantele chimice aflate in praful din locuinta, scotandu-va incaltamintea la intrare si folosind un aspirator dotat cu un filtru HEPA care retine cele mai fine particule.

Cancerul de san reprezinta a doua cauza a mortalitatii la femei in Statele Unite, cu 40.000 de decese estimate in 2014 si cu 232.670 de noi cazuri diagnosticate, potrivit Institutului National de Cancer, care cifreaza la 2,89 milioane (per total) numarul femeilor afectate pana acum de acest cancer.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 8.11 RONSano vita orez brun prefiert 1kg punga sano vita


Sano vita orez brun prefiert 1kg punga sano vita
Dintre toate tipurile de orez, orezul brun are cea mai mare cantitate de potasiu, magneziu, fosfor, vitamintele B1, B3. Orezul brun ajuta foarte mult la realizarea tranzitului intestinal, intrucat are un continut ridicat de fibra alimentara Si ajuta la scadea nivelul colesterolului din sange pentru ca reduce sinteza Si absorbtia grasimilor in sange Si implicit ajuta la eliminarea toxinelor. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Recomandari noi pentru prevenirea cancerului de san

Lasă un răspuns