Plante pentru durerile de rinichiUn comentariu

Publicat in:
Etichete:coada calului, dureri de rinichi, matasea de porumb, natura, remedii

Multi oameni au probleme cu rinichii si incearca sa remedieze aceasta afectiune, din pacate, de multe ori fara prea mare succes.

Totusi, in cazul in care aveti probleme cu durerile de rinichi si nu va ganditi sa apelati la pastile sau la un medic, trebuie sa stiti ca exista cateva plante pe care le puteti procura lejer, care au efecte benefice impotriva crizelor de rinichi.

Dureri de rinichi

Dureri de rinichi

Porumbul

Printre aceste plante se afla si porumbul, a carui matase este foarte utila in cazul unor dureri de rinichi. Este recomandat sa va faceti ceai din matasea de porumb si veti scapa de astfel de dureri.

Trebuie sa puneti la fiert in circa 2 litri de apa patru lingurite de matase de porumb si sa lasati sa fiarba timp de 10 minute.

Imediat dupa ce a fiert ceaiul, vasul se acopera vasul pana cand se raceste si se bea de fiecare data cand apare senzatia de sete.

Coada calului

O alta planta care are efecte pozitive asupra durerilor de rinichi este floarea denumita coada calului. In acest caz, se iau circa 200 de ml de apa si se pun la fiert.

Se adauga 30 de grame din florile de coada calului uscate, iar dupa ce se raceste se imparte in 3 portii si se consuma de 3 ori pe zi cu 30 de minute inainte de fiecare masa principala.

Acest tratament trebuie urmat timp de maxim 5 zile, pentru a avea efect.

Florile de galbenele

In plus, si florile de galbenele poti fi folosite. Trebuie sa culegeti astfel de flori sau sa le cumparati. Le veti pune intr-un borcan, unde trebuie depozitate circa 100 de grame de flori in 500 ml alcool dublu rafinat.

Acest amestec se va lasa la macerat timp de doua saptamani, iar mai apoi se va consuma, dupa ce alcoolul a fost strecurat, de 3 ori pe zi, cate o lingura de 50 ml.

Expertii spun ca este important ca aceasta operatiune sa fie facuta imediat dupa mesele principale.

Nuci verzi

In cazul in care vreti sa folositi nuci verzi, trebuie sa amestecati 100 de grame de nuci, dupa ce le-ati maruntit inainte, impreuna cu 100 de grame de zahar sau miere si apoi le puneti intr-un borcan de 500 de ml.

Este necesar ca acest amestec sa fie lasat la macerat timp de o luna de zile intr-un loc intunecos.

Trebuie spus ca sucul astfel obtinut se va bea de 3 ori pe zi inainte de mesele principale, iar efectul sau va fi uimitor: veti scapa de dureri.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 9.67 RONDacia plant tinctura ghimpe 50ml buc dacia plant


Dacia plant tinctura ghimpe 50ml buc dacia plant
Incalzitor, stimulent al circulatiei periferice.
este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Xanthium spinosum.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.
DESPRE  GHIMPE:

Ghimpele face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, anuală, cu o tulpină bogat ramificată, cu spini trifurcaţi la baza fiecărei frunze şi flori mici verzui. Creşte pe lângă drumuri şi garduri, prin păşuni, saturi şi locuri necultivate. Ghimpele este o plantă cu o capacitate de adaptare impresionantă, care rezistă deopotrivă la secetă, vânturi puternice şi la temperaturi scăzute. Este răspândită pe o arie geografică foarte întinsă, din Africa de Nord şi până în Europa şi Asia. În medicina tradiţională planta se folosea în afecţiuni ale prostatei. Se mai numeşte holeră, pălămidă, scăiete-muscălesc, spin-alb, spin-de-holeră, spin-muscălesc etc.
 
Contribuie la
- menţinerea sănătăţii prostatei

- funcţionarea normală a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei.
 
Precautii
Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).
Contraindicatii
Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.

Alergie la ghimpe, tratamente care nu permit consumul de alcool. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Plante pentru durerile de rinichi

Un comentariu

  1. Ama

    La remediul cu „nuci verzi” ati uitat sa precizati ceea ce era cel mai important si bine de stiut: ce cantitate de suc trebuie sa se bea de 3 ori pe zi?
    Poate reveniti cu precizarea!

Lasă un răspuns