Cum poti sa scapi de petele de pe piele?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cauze, pete, pete cutanate, piele

Multe femei se confrunta cu problema petelor cutanate. Ca si sfat de preventie, pentru inceput este bine ca lotiunea tonica folosita in mod normal dupa demachiere sa fie inlocuita cu una pentru scoaterea petelor.

Pete cutanate piele

Pete cutanate piele

In magazine se gasesc mai multe tipuri de lotiuni pentru scoaterea petelor si multe dintre acestea sunt destul de bune. Expertii sunt de parere ca acestea se folosesc dimineata si seara, insa trebuie respectate indicatiile de pe ambalaj, care, in general, precizeaza ca trebuie ocolita zona ochilor.

Cauzele aparitiei petelor cutanate

Potrivit specialistilor, cauzele aparitiei petelor cutanate pot fi: lipsa filtrelor solare, efectul unor medicamente, sarcina, afectiunile interne, unele alergii alimentare, folosirea substantelor fotosensibile sau varsta.

Expertii spun ca acum este perioada in care sunt binevenite exfolierile cu substante care provoaca descuamarea si, implicit, eliminarea acumularilor de melanina.

In plus, serumurile active, cu acizi de fructe, se vor aplica seara, inainte de cremele pentru noapte, explica expertii.

Make-up artistii spun ca mastile pot deveni performante daca sunt aplicate de doua ori pe saptamana.

Aceste masti ar trebui sa contina oricare dintre ingredientele: ceai de codita soricelului, suc de mandarina, tarate de orez, aspirina, extract de lemn dulce sau musetel.

De asemenea, trebuie sa stiti ca este foarte importanta folosirea produselor cu filtru de protectie solara, ziua, deoarece razele soarelui sunt agresive indiferent de anotimp.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa scapi de petele de pe piele?

Lasă un răspuns