Cum pot distruge kilogramele in plus viata sexuala in cuplu?0 Comments

Publicat in:
Etichete: experti, femei, kilograme, studiu, viaţă sexuală

Cei care au kilograme in plus se confrunta cu mai multe complicatii atat in viata sexuala, cat si in casnicie, sustin specialistii in domeniu.

Expertii sunt de parere ca obezitatea strica viata sexuala, numeroase studii din trecut indicand existenta unei legaturi intre greutatea oamenilor si placerea de natura sexuala.

Kilograme in plus - libidou scazut

Kilograme in plus - libidou scazut

Acestia sustin ca greutatea excesiva provoaca o scadere a nivelului de testosteron din corpul barbatilor si afecteaza circulatia sangelui.

Prin urmare, aceste persoane se confrunta din aceasta cauza cu o afectiune precum disfunctia erectila.

Pe de alta parte, pierderea kilogramelor in plus duce si la o imbunatatire a vietii sexuale.

Intr-un studiu recent aparut in revista „Journal of Sexual Medicine” se arata ca barbatii care au pierdut intre 5 si 10% din greutatea lor au inregistrat inclusiv o crestere a dorintei sexuale.

Referitor la situatia femeilor, expertii au constatat aceleasi probleme cauzate de obezitate.

De exemplu, o cercetare facuta la Universitatea din Pennsylvania (SUA) a indicat faptul ca operatia bariatrica, prin care se trateaza o astfel de afectiune, a provocat o imbunatatire semnificativa a vietii sexuale a femeilor respective.

In plus, sistemul endocrin functioneaza si el mai bine, ajutand viata sexuala a oamenilor. In viata de cuplu s-a constatat o imbunatatire radicala, partenerii declarandu-se mult mai increzatori in propriile forte dupa ce au slabit.

Libidoul devine mai mare, iar legatura intre soti este si ea mai puternica.

Solutia?

Expertii spun ca una dintre solutiile la care oamenii ar trebui sa recurga e adoptarea unei alimentatii sanatoase si renuntarea la hrana cumparata din oras.

Activitatea fizica joaca si ea un rol esential, caci ne mentine in forma, sustine experta Laura Berman, autoarea a numeroase carti din domeniul sanatatii si vietii sexuale.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum pot distruge kilogramele in plus viata sexuala in cuplu?

Lasă un răspuns