De ce trebuie sa tineti cont in cazul unei diete de vara?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dejun, dieta de vara, fructe, jogging, masa, miscare, zmeura

Fructele sunt importante in cadrul dietei!

Daca va plac fructele, trebuie sa le consumati pana la 11:30, si nu ca desert, deoarece riscati sa va balonati.

De exemplu, incercati sa mancati fructe de padure, zmeura, mure, capsuni, afine si nu uitati de iaurt, care va poate ajuta sa slabiti cu usurinta.

Dieta de vara

Dieta de vara

Nu mancati dupa ora 18:00

Este bine sa nu mancati dupa ora 18 seara si eliminati din alimentatie cartofii, lintea sau fasolea. Expertii sustin ca adoptand aceste principii sanatoase puteti sa slabiti usor in timpul verii.

Exista nutritionisti care ii incurajeaza pe cei care vor sa piarda din greutate ca pe perioada verii sa manance multe alimente care au putine calorii si sa se hidrateze cat mai bine consumand in mod special apa plata.

Nici legumele nu trebuie sa lipseasca!

Puteti consuma cu incredere rosiile, ardeii si fasolea, datorita faptului ca acestea sunt sarace in calorii si bogate in substante nutritive.

Expertii sustin ca mesele principale ale zilei trebuie respectate, la fel si gustarile dintre acestea. In plus, miscarea este indicat in timpul dietei de vara, la fel ca si in cazul altor regimuri alimentare.

Plimbarile

Specialistii in nutritie va recomanda sa faceti chiar si plimbari prelungite in aer liber sau sa renuntati la lifturi, daca nu va atrage joggingul sau sportul mai intens.

Daca aceasta schimbare in alimentatia si comportamentul vostru da rezultate, este bine sa respectati principiile alimentare care incurajeaza adoptarea unui stil de viata sanatos si asa veti putea sa fiti mai sanatosi si mai supli.

Pareri despre dieta de vara

Daca ai urmat si tu dieta de vara, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce trebuie sa tineti cont in cazul unei diete de vara?

Lasă un răspuns