De ce trebuie sa tineti cont in cazul unei diete de vara?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dejun, dieta de vara, fructe, jogging, masa, miscare, zmeura

Vara se apropie cu pasi repezi, iar multi dintre noi ne gandim la felul in care vom arata in concediu sau la plaja, in excursiile pe munte sau doar la un gratar cu amicii. Multe femei aloca timp pentru exercitii fizice si devin atente la ceea ce mananca, ca sa aiba silueta dorita.

Dieta de vara

Dieta de vara

Despre dieta de vara

Dieta de vara reprezinta un regim alimentar care va permite sa slabiti si sa consumati alimente diverse, insa respectand anumite meniuri. Acest regim alimentar va invata sa mancati in mod sanatos, echilibrat si fara sa va infometati.

Este recomandat ca vara sa va hraniti sanatos, sa va hidratati corect si sa faceti cat mai multa miscare.

De pilda, specialistii sunt de parere ca vara e mai lejer ca un anume program alimentar sa fie respectat, deoarece caldura de afara diminueaza pofta de mancare. Pe piata se gasesc nenumarate fructe si legume proaspete, astfel ca puteti manca pe saturate alimente sanatoase, sarace in calorii.

Consumul de carne

Daca vreti sa mancati carne in timpul verii, trebuie spus ca aceasta este necesar sa fie saraca in grasimi si sa fie gatita sanatos si, obligatoriu, insotita de salate.

Daca veti opta pentru felurile principale incercati sa mancati carne de pui, peste sau vita, facuta pe gratar sau fiarta, asezonata cu o salata de legume.

Cat slabesc?

Expertii afirma ca pentru un interval de circa 3 saptamani, in care trebuie sa urmati dieta, veti slabi pana la 7 kilograme, insa va fi necesar sa respectati meniurile alimentare predefinite pentru aceasta perioada. Incercati sa renuntati la toate alimentele nesanatoase si la bauturile carbogazoase, dar si sa faceti cat mai multa miscare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce trebuie sa tineti cont in cazul unei diete de vara?

Lasă un răspuns