Cum te poate ucide o cearta?0 Comments

Publicat in:
Etichete:cearta, danemarca, oameni de stiinta, studiu

Psihologii sustin ca certurile frecvente cu apropiatii sunt extrem de periculoase. Concluzia lor este aceea ca certurile pot fi chiar letale, mai ales cand este vorba despre varsta mijlocie.

Cearta

Cearta

Cine este mai vulnerabil?

Oamenii de stiinta din Danemarca sustin ca cei mai vulnerabili sunt barbatii, mai ales cei care s-au pensionat sau nu au un loc de munca.

Aceasta concluzie apare intr-un raport publicat de Journal of Epidemiology and Community Health, citat de BBC.

Expertii de la Universitatea din Copenhaga spun ca mai ales certurile cu apropiatii, familia, sunt periculoase.

Oamenii de stiinta au ajuns la aceste concluzii dupa ce au monitorizat un lot de peste 9.000 de subiecti cu varste cuprinse intre 36 si 52 de ani.

Mai multe studii efectuate anterior stabilisera ca un nivel crescut de anxietate si certurile in familie pot duce la boli de inima si atacuri cerebrale.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 13.77 RONHofigal gm muguri castan 30monodz buc s.c hofigal import export sa


Hofigal gm muguri castan 30monodz buc s.c hofigal import export sa
Gemoderivat din muguri de castan HofigalCompozitie: o doza contine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de castan salbatic.Actiune: flebotonica (imbunatateste fluxul sanguin venos), vasoprotectoare venoasa si capilara, decongestiva venoasa, antiinflamatorie, antiedematoasa. Determina ameliorarea functiilor circulatorii alterate in zonele de dilatatie vasculara si imbunatateste fluxul sanguin in zonele congestionate.Recomandari: in staza venoasa la nivelul pelvisului, ale membrele inferioare, ale venei porta; congestii ale venelor bronsice, tromboflebite, hemoroizi, tromboza hemoroidala, fragilitate capilara; insuficienta respiratorie de origine emfizematoasa; edeme si inflamatii posttraumatice sau postoperatorii; rezultatele bune in tratarea algiilor cronice ale regiunii lombo-sacrate si a lombalgiilor l-a consacrat ca adjuvant in tratarea acestor boli; in constipatiile cronice; este indicat in faringo-laringite uscate si iritante.

Contraindicatii: nu au fost semnalate pana acum.

Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).

Mod de administrare: 1 doza de 1,5 ml de 1-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale.

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

Se poate asocia si cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie din carton continand cate 30 sau 60 bucati doze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic si recomandaari de utilizare. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cum te poate ucide o cearta?

Lasă un răspuns