Ceaiul care previne diabetul0 Comments

Publicat in:
Etichete: arbore de cafea, bautura, boli de inima, ceai, diabet, experti

Savantii au descoperit o bautura mai sanatosa decat ceaiul si cafeaua. Este vorba despre ceaiul din frunzele arborelui de cafea.

Expertii sustin ca o astfel de bautura este mai putin amara decat ceaiul, fiiind bogata in compusi ce scad riscul de diabet si boli de inima.

Ceai arbore de cafea

Ceai arbore de cafea

Potrivit datelor publicate de Medical Daily, aceasta bautura contine mai multi antioxidanti decat ceaiurile traditionale.

In plus, bautura are un nivel asemanator cu cel dintr-un ingredient prezent doar in mango, care lupta cu inflamatiile din organism.

Aceasta bautura este foarte des consumata in tari ca Etiopia, sudul Sudanului si Indonezia.

Daca pana acum Occidentul nu s-a oprit asupra sa este pentru ca boabele de cafea s-au bucurat de atata popularitate.

Nutritionistii sustin ca un astfel de ceai ar putea fi privit in viitor ca fiind cea mai sanatoasa bautura, o alternativa atat la ceaiul clasic, cat si la cafeaua zilnica.

Specialistii spun ca din 23 de specii de arbore de cafea, frunzele a sapte s-au dovedit a fi extrem de benefice in lupta cu inflamatiile, conchide un raport publicat de Annals of Botany.

Dintre toate, frunzele arborelui Arabica au aratat faptul ca au cele mai multe efecte pozitive, printre care si scaderea colesterolului sau protejarea neuronilor.

Sursa citata mai scrie ca persoanele care au consumat bautura zilnic au observat ca aceasta anuleaza senzatia de foame si oboseala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ceaiul care previne diabetul

Lasă un răspuns