Cum iti ajuta sanatatea otetul de mere?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: avantaje, beneficii, detoxifiere, efecte, insecte, otet de mere, sanatate

Scade colesterolul

Colesterol ridicat: nivelul mare de pectina ajuta la reglarea presiunii sanguine si scaderea colesterolului, potrivit studiilor efectuate pe cobai.

Beneficii otet de mere

Beneficii otet de mere

Bun pentru oase si dinti

Oase si dinti: otetul de mere ajuta la o mai buna extragere a calciului din fructe, legume, carne si produse lactate.

Dureri de articulatii

Daca ai dureri de articulatii: ele sunt calmate, datorita efectului antiinflamator al otetului. Astfel, scapi de durerile de spate, umeri si gat.

Detoxifica organismul

Detoxifiere: nivelul ridicat de potasiu ajuta la detoxifierea organismului, curatarea sinusurilor, a infectiilor gatului, amelioreaza alergiile si simptomele candidei.

Slabesti!

Daca vrei sa scazi in greutate: otetul de mere nu inlocuieste mancarea sanatoasa si exercitiile fizice, dar te ajuta sa iti mentii senzatia de satietate si sa procesezi mai bine enzimele si fibrele solubile, care accelereaza metabolismul.

Muscaturile de insecte

Pentru muscaturile de insecte: vara, cand toate insectele iti ataca pielea, otetul aplicat pe zonele cu pricina face minuni, scapandu-te de iritatii si durere.

Arsuri

Daca ai arsuri, basici, probleme cu parul: foloseste otetul in caz de acnee, o rana urata, in cazul in care ca te-a ars soarele si pentru a te clati pe par, astfel incat sa-i dai mai multa stralucire.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum iti ajuta sanatatea otetul de mere?

Un comentariu

  1. Nu cunoasteam toate aceste beneficii. Voi folosi mai des otet de mere.

Lasă un răspuns