Ce beneficii aduc organismului ciubotica-cucului si salcia0 Comments

Publicat in:
Etichete:afectiuni, beneficii, ciubotica-cucului, organism, plante, proprietati, salcia, vreme

Salcia

In plus, salcia, primul copac care infrunzeste primavara, poate trata, cu rezultate de exceptie, durerile de cap si musculare si reumatismul.

Salcia

Salcia

Salcia are efecte tonice, antiseptice, antiinflamatoare, sedative, antireumatismale si astringente.

Toate aceste calitati se datoreaza salicilinei din coaja sa, motiv pentru care salcia mai este numita si aspirina naturala.

Coaja de pe ramurile tinere de salcie poate fi administrata intern sub forma de pulbere, decoct si infuzie. Pulberea se obtine macinand scoarta bine uscata si maruntita in rasnita electrica de cafea.

Se pot lua doua, trei grame de pulbere pe zi ca remediu natural impotriva migrenelor, depresie, angoase.

Datorita proprietatilor sale sedative, salcia se recomanda impotriva insomniei.

Infuzia din coaja de salcie este excelenta impotriva racelilor, gripei si a durerilor de oase. Decoctul lupta cu succes impotriva febrei si a nevralgiilor, a gutei si reumatismului. In caz de dureri in gat se recomanda gargara cu ceai de salcie.

Extern, in caz de rani si ulceratii ale pielii, se recomanda comprese cu ceai de scoarta de salciecare au calitatea de a usca si vindeca.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 113.80 RONVitalion 50cps buc surepharm services ltd


HRI Vitalion  50 cps


 
PROSPECT HRI VITALION

 

Stimulează funcţionarea creierului, reduce ateroscleroza, ajută regenerarea peretelui vascular şi circulaţia sângelui. Stopează osteoporoza, regenerează oasele şi contribuie la procesele de detoxifiere ale organismului.HRI-Vitalion este invenţia profesorului de biochimie Terry Gallagher. Preparatul a fost dezvoltat între anii 1990-1998, pe baza unor cercetări universitare din Statele Unite, şi este destinat în principal tratamentului bolilor cauzate de osteoporoză şi ateroscleroză.

Substanţa activă a Vitalion este HRI system (un sistem complex de substanţe active de plante medicinale), invenţia brevetată a domnului Gallagher. Esenţa sistemului constă în faptul că extractul de plante medicinale cu conţinut de radicali liberi facilitează depunerea mineralelor în oase. Vitalion abordează problema dintr-un unghi cu totul nou, adică substanţa sa activă transportă şi „încorporează” calciul exact acolo unde este nevoie – în ţesutul osos.
 
Plantele medicinale folosite ca materii prime sunt deja cunoscute, însă ceea ce contează este proporţia componentelor, care astfel vor avea efect optim. Degeaba se creşte cantitatea mineralelor, dacă acestea nu pot fi încorporate în locurile corespunzătoare, ci aceste substanţe introduse în organism se vor depune sub formă de calcificări. În caz de ateroscleroză, arteriopatie pereţii arterelor devin „neregulate”, îngustate. Pa lângă faptul că sângele circulă cu dificultate, pe suprafeţele neregulate ale pereţilor se pot agrega trombocitele şi astfel pot declanşa procesul de coagulare.
 
Trombul care se formează blochează fluxul sanguin local ori deplasându-se va cauza probleme în alte teritorii.

Primele semne de obicei se observă la nivelul membrelor inferioare, sub forma unor arteriopatii nedureroase, dar evidente. În acest moment cel mai important este îndepărtarea depunerilor calcificate de la nivelul pereţilor arteriali. Acest lucru este realizat cu ajutorul acţiunii optimizate ale componentelor (HRI sistem), care acţionând ca o „mătură”, curăţă depunerile de pe pereţii vaselor.
 
Astfel este îmbunătăţită circulaţia sanguină, iar solicitarea inimii va scade. Componentele vindecă structura internă a peretelui vascular şi îi redau elasticitatea. Pe lângă acestea, prin intermediul ficatului şi a rinichilor, ajută la detoxifierea organismului, iar din acest motiv se recomandă ingerarea a 2 litri de lichid zilnic. Efectul stimulant asupra creierului se observă după 1-2 zile, gândirea devine mai clară, mai eficientă.Forma de ambalare: Cutie cu 50 tablet [...] 

Link-uri Sponsorizate

Ce beneficii aduc organismului ciubotica-cucului si salcia

Lasă un răspuns