5 trucuri care te pot ajuta sa tii mai usor cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta usoara, sfaturi, trucuri


Este indicat sa-ti oferi o masa in care te rasfeti, o data pe saptamana, de regula in weekend. Atunci poti degusta si cativa cartofi prajiti, si putina ciocolata ori desertul preferat. Ideea este doar sa-ti faci pofta si sa nu abuzezi; in acest fel, silueta ta nu va avea de suferit si vei putea duce la capata cura de slabire.

Nu deveni sclava sau sclavul caloriilor

Este important sa monitorizezi caloriile cand tii o cura de slabire, insa ai grija sa nu devii obsedata de fiecare calorie in plus sau in minus pe care o consumi. Aceasta atitudine se va rasfrange, in cele din urma, asupra psihicului tau si vei resimiti regimul ca pe o povara. Ce poti face? Documenteaza-te despre alimentele cu cele mai multe calorii, fa-ti o lista si incearca sa le ocolesti sau sa mananci portii mici.

Fii tot timpul satul(a)

Chiar daca nu mananci o portie de paste bolognese sau o friptura cu cartofi prajiti, nu inseamna ca trebuie sa te ridici de la masa cu stomacul gol. O dieta sanatoasa are o multime de optiuni, care sunt si gustoase, dar si satioase.

Secretul este sa mananci carbohidrati complecsi (cereale cu bob intreg, orez brun, ovaz, fructe si legume), proteine slabe (carne de peste, pui, curcan, vita) si grasimi sanatoase, omega 3 (nuci si seminte, somon, macrou, avocado). Cand esti satula tot timpul, cura de slabire nu va mai fi apasatoare.

Planifica din timp

Cand ajungi seara de la serviciu si nu ai nimic sanatos la indemana, resimti cel mai acut cura de slabire. Variantele pe care le ai sunt putine: fie mananci ceva ce gasesti prin frigider si te duci la culcare cu stomacul gol, fie calci stramb si mananci ceva nepermis. Niciuna dintre variante nu sunt bune insa. De aceea, este indicat sa-ti planifici mesele din timp si sa ai tot timpul frigiderul plin cu alimente sanatoase.

La fel de importante sunt si gustarile de peste zi, pe care trebuie sa le iei cu tine la birou, ca sa nu fii tentata sa mananci snacksuri sau dulciuri.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

5 trucuri care te pot ajuta sa tii mai usor cura de slabire

Lasă un răspuns